Реклама

Названо 5 причин, чому користувачі iPhone переходять на Android

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно найпопулярніша битва та найбільше суперечок з’являється саме від пошуку істини в тому, яка операційна система краща: iOS чи Android. Це досить складне запитання і сперечатися на цю тему можна дуже довго, оскільки в кожної операційної системи є, як деякі переваги над іншою, так і деякі недоліки. Ми намагаємося стабільно випускати новий матеріал і називати переваги одної ОС над іншою і тому сьогодні буде названо 5 причин, чому користувачі iPhone переходять на Android.

Відкритість ОС Android

Найбільшою перевагою ОС Android можна назвати її відкритість і найбільшим недоліком iOS можна назвати закритість. У випадку з iOS, ви користуєтесь рівно тим, що дозволяють в Apple. В Android же, ви маєте можливість налаштувати свій смартфон особисто під себе, завантажувати будь-які додатки (а не тільки ті, які подобаються Apple), змінювати вигляд ОС та багато іншого. В iOS вам можна тільки те, що пройшло модерацію в Apple.

Адекватні ціни

Всі знають, що бюджетний пристрій це не про Apple і смартфони тут не виключення. Адекватних цін ви в них не зустрінете, та й вибір смартфонів не такий вже й великий. Для прикладу, остання лінійка включала в себе 4 смартфони, а саме iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Збільшення кількості смартфонів тут можливе тільки за рахунок різної внутрішньої пам'яті. Зате ціни… Смартфони Apple, які коштують менше 1000 доларів взагалі не вважаються за смартфони, серед шанувальників бренду.

Смартфонів же, під управлінням Android, неймовірна кількість і вибрати щось саме під себе не так вже й складно, оскільки доступний вибір як в бюджетному сегменті, так і середньобюджетному, так і в флагманському.

Частота оновлення дисплея

З цим запитання однозначно не до Apple, оскільки підвищувати її вони не планують і навіть зараз, в них не представлено смартфон з частотою оновлення 120 Гц, не говоримо вже про 144 Гц. В світі Android-смартфонів, частота оновлення дисплея на рівні 90-120 Гц вважається нормою, а от Apple тільки до цього йдуть.

Підтримка карт MicroSD

Це саме той випадок, про який ми писали вище - Apple не пропонують власникам iPhone можливість розширення внутрішньої пам'яті самостійно. Варіант розширення пам'яті доступний тільки при покупці смартфона, для прикладу iPhone 12 64ГБ, iPhone 12 128 ГБ, iPhone 12 256 ГБ та iPhone 12 512 ГБ. Суть зрозуміло, купуючи смартфон ви зразу купляєте й певну кількість внутрішньої пам'яті.

В більшості Android - смартфонів, доступна можливість розширення внутрішньої пам'яті і обходиться це набагато дешевше, ніж в Apple.

Швидка зарядка

Це також сумна ситуація, оскільки Apple не щедра на потужні швидкі зарядки і їхній максимум, на даний момент, 20 Вт, що неймовірно мало для преміальних смартфонів за 1000+ доларів.

В Android-смартфонах потужність зарядок в рази більша і вона продовжує підвищуватися. Крім цього, смартфони Apple не отримують в комплектації блок зарядки, а Android-смартфони цим ще не страждають, хоча деякі компанії також пішли шляхом Apple.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Apple вирішила позбутися деяких iPhone та iPad.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чи варто боятися стеження через камеру ноутбука?

Тема можливості стеження за вами через камеру вашого ноутбука є досить популярна та одна з найбільш обговорюваних. Багато користувачів...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -