Реклама

Названо 5 причин, чому не треба знімати гроші з карти

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Банківська статистика засвідчує, що більшість людей поспішає перевести зарплатню в готівку відразу після зарахування на картковий рахунок. При цьому спеціалісти не розуміють такого рішення, особливо з боку людей з високим рівнем доходу. Також спеціалісти в цій сфері впевнено стверджують, що пора перестати знімати зарплату з банківських карт лише заради вигаданого спокою, адже обійти багатоступеневий захист банку і вкрасти гроші з карти дуже складно. А от завдяки необґрунтованим фобіям позбавити себе значних фінансових привілеїв дуже легко. Відповідно, зараз буде названо 5 причин, чому не треба знімати гроші з карти і переказувати безготівкові гроші в хрусткі купюри.

Спрощений моніторинг витрат

Баланс картки набагато легше контролювати. Залишок коштів завжди під рукою в додатку смартфона. Також власнику карти миттєво доступний детальний перелік списань з вказівкою точних сум й часу транзакцій. Користувачу набагато легше скласти в голові повну картину витрат і продумати раціональний варіант їх зменшення без дискомфорту для себе і близьких.

Відсоток на залишок

Майже в кожному банку можна оформити карту з вигідною програмою нарахування відсотків на залишок балансу. Це дозволить не тільки позбутися впливу інфляції, а й збільшити статки, що неможливо зробити, накопичуючи пачку купюр вдома. «Гроші під матрацом» швидко втрачають купівельну спроможність через вплив інфляції. В поточному році її рівень сягне 6,5-7,5%.

Система швидких переказів

Більшість людей відразу використовує частину заробітної плати для оплати послуг, погашення заборгованості, на здійснення запланованих покупок тощо.

Завдяки банківській карті можна дуже просто відправляти й отримувати перекази майже не витрачаючи зайвого часу. Ці самі маніпуляції з купюрами – складніші, займають більше часу, часто супроводжуються додатковою комісією, а іноді взагалі неможливі, оскільки для послуги непередбачений варіант оплати готівкою.

Регулярний кешбек

На відміну від готівкових розрахунків, використання карт дозволяє повернути частину витраченої суми. Кешбек нараховується щомісячно і буває або у вигляді фіксованого відсотка від суми витрат, або спеціальним. Останній передбачає повернення частини коштів при умові участі в акціях чи покупки товарів по обраних категоріях. Оскільки кешбек активно використовується банками для ведення легальної конкурентної боротьби, відсоток повернення може бути дуже значним і часто становить 3-10%. Великі банки йдуть ще далі і пропонують кешбек у розмірі 20%, розмір повернень сягає навіть 30%.

Безкоштовні квитки на літак

Авіакомпанії також ведуть конкурентну боротьбу за своїх клієнтів, пропонуючи спеціальні програми лояльності з можливістю накопичення бонусів при умові купівлі квитків на сайтах авіакомпанії чи послуг у партнерів (готелі, турфірми). Тут кешбек повертається не грішми на картку, а особливими бонусами (милями), які дозволяють придбати наступні квитки безкоштовно або зі значною знижкою, підвищити клас обслуговування, очікувати виліт не у звичайному залі аеропорту, а у комфортному бізнес-класі.

Також нещодавно було названо 3 основні правила для переказу коштів з банківської карти на карту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

У Google Docs з’явилася нова корисна функція вибору блоків тексту

Google Docs постійно додає нові функції, але тепер Google додав корисну нову текстову функцію: можливість вибирати кілька блоків тексту...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -