Реклама

Названо 5 причин, чому Samsung Galaxy A52 варто придбати в 2022 році

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Українці досить активно купують нові смартфони, особливо, якщо це стосується бюджетних та середньобюджетних, яких на ринку смартфонів представлено досить багато. Як відомо, чим більша пропозиція, тим важче вибирати, особливо, коли більшість пропонують схожі можливості по одній ціні. Сьогодні ми поговоримо про топового, на нашу думку, середньобюджетного смартфона Samsung Galaxy A52, який багато в чому перевершує своїх конкурентів в ціновому діапазоні до 10 000 грн, та назвемо 5 причин, чому вам варто його придбати в цьому, 2022 році.

Причина 1. Вбудована пам'ять.

Телефон Galaxy A52 отримав справді гідний об'єм як внутрішньої, так і оперативної пам'яті, якої вам буде достатньо в цьому році. Смартфон пропонується з об'ємом внутрішньої пам'яті 64 Гб, 128 Гб та 256 Гб та оперативної 4 Гб та 8 Гб. Купуючи версію з 8 Гб оперативної пам'яті, ви автоматично отримуєте 256 Гб внутрішньої. Зараз такого об'єму справді достатньо і вистачить вам цього на найближчі 2-3 роки.

Цікаво: ТОП 4 недорогих, але якісних смартфони.

Причина 2. Процесор.

Якщо ви не планували купувати пристрої Samsung через їхній фірмовий процесор Exynos, то з Galaxy A52 ситуація досить інша, оскільки він отримав потужний процесор Qualcomm Snapdragon 720G, який перевершує Exynos як за продуктивністю, так і за швидкістю оновлення.

Причина 3. Ціна.

Можливо для декого ціна в 9000 + грн може здатися зависокою, але для цього смартфона і для його можливостей, це досить адекватна вартість. Також варто врахувати той факт, що даний смартфон, з дати свого релізу минулого року, сильно в ціні не впав, що вже говорить про його високу продуктивність і актуальність в найближчі декілька років.

Цікаво: Названо смартфони Samsung, які варто обрати в 2022 році.

Причина 4. Android 12.

Вибравши до покупки Galaxy A52 ви не програєте, оскільки цей пристрій вже укомплектований останньою версією OC Android (зараз актуальна 12 версія), що дуже добре, враховуючи, що далеко не всі топові (навіть флагмани) пристрої корейців можуть похвалитися цим же.

Причина 5. Оновлення.

Якщо ви не знали, то минулого року компанія Samsung вирішила збільшити період оновлення деяких своїх пристроїв і Galaxy A52 відноситься до них.
Смартфон буде отримувати оновлення 4 роки, що незвично, для Android-смартфонів. Зразу зауважимо, що Galaxy A52 отримає ще 2 версії Android (сумарно ~3 роки) і додатково оновлення безпеки на останній четвертий рік.

Як бачите, покупка цього смартфону досить вигідна і можливо, Samsung цього року представить ще щось цікаве і за доступну ціну.

Також нещодавно було названо 9 бюджетних смартфонів 2021 року, які варто придбати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На Geekbench помічений телефон OnePlus Clover

Тільки ми закінчили отримувати інформацію про бюджетний смартфон OnePlus Nord, як на Geekbench помічений новий телефон середнього класу -...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -