Реклама

Названо 5 причин, чому смартфони Apple iPhone найкращі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

При виборі майбутнього смартфона, кожен потенційний покупець вибирає між Android та iOS. Цілком очікувано, що цей вибір нелегкий і зазвичай, вибір приходиться на той смартфон, який пропонує той чи інший функціонал, якого немає в конкурентів. Крім цього, важливим фактором для вибору смартфона є бюджет, оскільки всі смартфони в бюджетному сегменті представлені на OC Android, то iOS зразу відпадає. Якщо ж ваш бюджет перевищує 25 тис грн, то вибір смартфонів тут достатньо великий, як серед Android – смартфонів так і серед Apple iPhone. Зараз не будемо перераховувати переваги Android – смартфонів, оскільки даний матеріал в нас вже доступний, а буде названо 5 причин, чому смартфони Apple iPhone найкращі.

1. Дизайн

Як би всі не сварили компанію Apple за схожий дизайн всіх iPhone, а особливо за їхній фірмовий “чубчик”, але смартфони Apple можна легко відрізнити від всіх інших смартфонів. Крім цього, варто не забувати про те, що в більшості випадків, компанія Apple задає нові тренди і це стосується не тільки смартфонів.

Вони часто стикаються з критикою за свої чергові нововведення в дизайні, але з часом більшість виробників смартфонів запозичують їх також.

2. Якість матеріалу iPhone

За щоб не критикували компанію Apple, але якість збірки iPhone перевершує майже всі Android-смартфони. Якщо більшість виробників Android – смартфонів використовують дешевий пластик для своїх смартфонів, то в Apple зовсім інший підхід до цього. Вони використовують в своїх смартфонах преміальне скло, в парі з хірургічною сталлю. Крім цього, екрани iPhone захищені спеціальним керамічним напиленням. Найголовніше, що смартфони Apple iPhone отримують захист від вологи та пилу IP68, чим не можуть похизуватися більшість дорогих Android-смартфонів.

3. Відео та його якість

Якщо подивитися на останні рейтинги DxOMark, то в лідерах серед смартфонів в якості фото знаходяться компанії Huawei та Samsung. Якщо подивитися на рейтинги по якості відео, то тут вже лідирує компанія Apple.

Особливістю їхніх камер є те, що вони здатні знімати якісні відео в умовах недостатнього освітлення. Крім цього, в них ще неймовірне програмне забезпечення, яке вміло відфільтровує посторонні шуми на відео. Таким чином, ви отримуєте якісне відео із якісними звуком.

4. Екосистема Apple

В даному питанні компанія Google сильно відстає від Apple і невідомо, чи колись зможе наздогнати її. В Apple все орієнтовано на те, щоб вам було однаково комфортно користуватися всіма пристроями під їхнім брендом, і тут нема різниці, чи мова йде про навушники чи смартфони, чи ноутбуки.

Крім цього, варто не забувати, що компанія Apple гарантує, що ваш новий смартфон буде достатньо довго отримувати оновлення. Як мінімум, набагато довше, ніж Android-смартфони.

5. Продуктивність

Компанія Apple випускає власні процесори для своїх смартфонів та (віднедавна) ноутбуків. Їхні процесори по потужності та стабільності перевершують чіпсети від Qualcomm, MediaTek і тим більше від Samsung.

Хоча iPhone і не отримують великий обсяг оперативної пам’яті, але за швидкістю роботи перевершують більшість флагманських смартфонів і будуть ще актуальними в найближчі декілька років.

Як бачите, більшість переваг iPhone орієнтовані саме на комфортне користування, на якість, ексклюзивність, дизайн та функціонал. Звісно, основним недоліком Apple iPhone можна назвати їхню дороговизну, але якщо ви зв’язалися з Apple, то ви не пожалієте за свій вибір.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Microsoft розробляє Surface Pro X

Раніше ми писали, що смартфон Microsoft Surface Duo вийде в реліз цього місяця, напередодні презентації від Samsung. Сьогодні з’явилася...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -