Home Новини сучасних технологій Названо 5 причин зниження швидкості мобільного інтернету та варіанти їх виправлення

Названо 5 причин зниження швидкості мобільного інтернету та варіанти їх виправлення

0

Користуючись смартфонами ми потребуємо наявності на ньому мобільного інтернету. Проте проблеми з мобільним інтернетом ніхто не відміняв і кожен із нас може стикнутись із низькою швидкістю мобільного інтернету. Зараз ми назвемо 5 причин зниження швидкості мобільного інтернету та визначимо варіанти їх виправлення.

Перша причина найбанальніша – закінчення пакетного мобільного трафіку. Зазвичай, про закінчення пакетних мегабайт оператор повідомляє, але якщо ви не отримали такого типу смс перевірте залишок самостійно.

Друга причина пов’язана із налаштуваннями. Перевірте такі функції на телефоні як роздача мобільного інтернету або навіть режим польоту. Якщо ви випадково ввімкнули роздачу, то швидкість вашого мобільного інтернету може опускатись до 128 Кбіт / сек. Окрім цього, варто перевірити тип мережі. Краще за все обрати автоматичні налаштування, які вибиратимуть найбільш високошвидкісну мережу, або ж виберіть самостійно один режим мережі - «Авто 4G / 3G / 2G».

Третя причина зниження швидкості мобільного інтернету може бути пов’язана із надмірним завантаженням станції, а також із низьким покриттям. Дані причини усунути самостійно можливості немає, так як залежать вони від оператора та від вашого територіального розміщення.

Четверта причина – перешкоди у приміщеннях чи густонаселених забудовах. В таких умовах сигнал може відбиватись від стін та розсіюватись, або ж бути нестійким у певних будівлях.

П’ятою причиною можна виділити зменшення швидкості при скачуванні даних з файлообмінників. В умовах завантаження великих файлів, до прикладу торрентів, швидкість може автоматично зменшуватись, що повинно бути зазначено в умовах тарифного пакету.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version