Реклама

Названо 5 типів додатків, які краще видалити з Android – смартфона

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Android-смартфони займають більшу частку українського ринку смартфонів і на це є декілька важливих причин, серед яких найважливіша це доступність таких смартфонів, так як підібрати смартфон можна під різний бюджет і різні потреби. Враховуючи популярність смартфонів на OC Android, логічно, що практично всі його власники користуються спеціальними додатками, які розширюють їх і без того широкий функціонал. Вибір додатків для Android-смартфонів неймовірно великий, але серед цієї кількості можна знайти додатки, які приносять мало чого корисного і які навіть можуть нашкодити вашому смартфону. Зараз буде названо 5 типів додатків, які краще видалити з Android-смартфона.

Додатки для вимірювання показників здоров'я

Асортимент таких додатків достатньо широкий, а от запитання стосовно їхньої точності і необхідності ще більше. До такого типу додатків можна віднести заміри пульсу, тиску, сатурації, температури тіла і тому подібного. Скажемо так, точність результатів таким типом заміру бажає кращого і такі додатки, в більшості випадків, показують випадкові результати. Краще не довіряти таким додаткам і зразу видаляти їх із свого смартфона, оскільки вони тільки засмічують його.

Аналоги системних додатків

Такий тип додатків справді непотрібний і тільки займає вільний простір смартфона і засмічує його. До таких додатків можна віднести ліхтарики, сканери штрих-кодів, диктофони і тому подібне. Системні додатки з таким функціоналом набагато краще виконують свої функції і при цьому не навантажують систему смартфона. Використовуйте вбудовані додатки.

Безкоштовні антивіруси

Небезпека таких антивірусів в тому, що вони не пропонують повний захист смартфона, а тільки захищають від певного типу загроз. Крім цього, вони насичені рекламою, яка може "вилазити" з найнепередбачуваніших місць. Такий тип додатків дійсно навантажує смартфон і робить його в рази повільнішим. Також невідомо, яку інформацію вони збирають і куди її передають.
Краще використовувати платні антивіруси і тільки в тому випадку, коли ви сумніваєтеся в цілісності вашого смартфона.

Додатки для очищення

Цей тип додатків небезпечний для вашого смартфона по тій причині, що дублює функції вмонтованого очисника. Приріст швидкості роботи смартфона ви не отримаєте, а от вповільнення в будь-якому випадку. Використовуйте можливості OC Android і рідше звертайтеся до додатків такого типу.

Додатки сумнівного походження

Це найнебезпечніші додатки, оскільки вони невідомо ким розроблені і для яких цілей. Найгірше, що такі "функціональні" додатки завантажують з різноманітних форумів, тобто вони не проходять модерацію від Google, а значить ніхто не зможе гарантувати цілісність смартфона після їхнього використання.

Також нещодавно було названо додатки, які найбільше розряджають смартфон.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Популярная анонимная поисковая система стремительно набирает популярность

Стаття доступна українською...Популярная анонимная поисковая система стремительно набирает популярность и в минувший понедельник обработала более 100 млн запросов в...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -