Home Новини сучасних технологій Названо 6 смартфонів, в яких час автономної роботи вище середнього

Названо 6 смартфонів, в яких час автономної роботи вище середнього

0

Кожен українець, при покупці нового смартфона, робить акцент на ті можливості смартфона, які йому найбільше підійдуть. Якщо ви геймер, то ваш вибір цілком очевидний — геймерські смартфони з флагманськими процесорами, великою автономністю роботи, дисплеєм з високою частотою оновлення та іншими додатковими функціями, які будуть необхідні для комфортної гри. А от що робити, якщо необхідний сучасний смартфон, в якого автономність на високому рівні і він ще й не з дорогих? З цим ми зможемо допомогти і зараз буде названо 6 смартфонів, в яких час автономної роботи вище середнього.

OPPO A72

Можливо не всі в захваті від смартфонів компанії OPPO, але смартфон OPPO A72 - це прекрасний кандидат для покупки. Цей смартфон оснащений великим акумулятором на 5000 мАг, що звільнить вас від щоденного заряджання. При помірному використанні, цього акумулятора вистачить на 2 -3 дні. Крім цього, варто відмітити, що смартфон отримав модуль для безконтактних платежів ( NFC) та великий IPS – дисплей (6,5 — дюйма). Камера в смартфоні також непогана (48 Мп) і дозволить робити відповідні фото. Ціна такого пристрою становить близько 7 тис. грн.

Redmi Note 9 Pro

Як в цьому рейтингу обійтися без смартфона від Xiaomi / Redmi. Смартфон Redmi Note 9 Pro отримав ще більший акумулятор, ніж в OPPO A72 - 5020 мАг. З таким акумулятором ви також зможете заряджати смартфон один раз в 2-3 дні.

Крім акумулятора, смартфон отримав ще й інші непогані характеристики, а саме великий безрамковий IPS LCD дисплей (6,67 — дюймовий) із захисним покриттям, чіпсет Snapdragon 720G та підтримку безконтактних платежів.

Redmi 9

Ще один представник компанії Redmi. Цей смартфон дещо схожий до Redmi Note 9 Pro, але поступається своїми характеристиками. Для прикладу, він отримав великий 6,53 — дюймовий екран, модуль NFC, непоганий процесор MediaTek Helio G80 та непогану систему камер, яка дозволить робити хороші фото. Акумулятор на 5020 мАч також дозволить використовувати смартфтон 2-3 дні без підзарядки, а при інтенсивному використанні, смартфон зможе працювати близько 20 год беззупинно.

POCO M3

Ще один суббренд Xiaomi. Виділяється від більшою батареєю — 6000 мАг. Автономність тільки покращилася, але інші характеристики також не гірші ніж в інших автономних смартфонів. POCO M3 також отримав великий дисплей (6,53 — дюйма) FHD +, чіп Snapdragon 662 та непогану систему камер. Смартфон продається в двох варіантах - 4/64 або 4/128 ГБ. В Україні продається смартфон за 4400 грн. та 5000 грн. відповідно.

Realme C15

На цей раз без Xiaomi та їх суббрендів. Realme яскравий конкурент компанії Xiaomi і смартфон Realme C15 приклад цього. Смартфон отримав великий акумулятор на 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18Вт, великий IPS дисплей (6,5 — дюймів), чіп Helio G35 та 4 ГБ оперативної пам’яті в парі з 64 ГБ внутрішньої пам’яті. Смартфон також отримав модуль NFC та підтримку зворотної зарядки. В Україні він продається за 4300 грн.

Samsung Galaxy M51

Однозначно, фаворитом став смартфон компанії Samsung з лінійки M – M51. Цей монстр автономності отримав великий акумулятор на 7000 мАг, великий Super AMOLED Plus дисплей (6,7 — дюймовий), чіп Snapdragon 730G, 6 ГБ оперативної пам’яті, систему 4-ох камер, безконтактну оплату та багато іншого цікавого. Дійсно цікавий пристрій за 10 тис. грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version