Home Новини сучасних технологій Названо 7 нових функцій смартфонів Google Pixel 6

Названо 7 нових функцій смартфонів Google Pixel 6

0

Віднедавна, компанія Google порадувала шанувальників, випустивши в світ революційну модель мобільного телефону – Pixel 6 Series, «начинивши» її найкращими функціональними характеристиками: оновленим дизайном, новою камерою, чіпом власного виробництва та програмним забезпеченням. Тому, в даній статті ми хочемо зупинитися на кожній функції більш детальніше.

Покращена камера

Незалежно від моделі телефону Pixel 6, компанія Google повністю оновила камери на своїх пристроях. Дві камери оснащені сенсорами, котрі мають розмір 1-1,3 дюйма, вони вловлюють у сотні разів більше світла і роблять фото деталізованішими і якіснішими. В код програми камери виробники додали нові опції: Face Unblur, Magic Eraser, Motion Mode.

Завдяки Magic Eraser можна швидко видалити непотрібні елементи, об‘єкти та людей з фото кількома натисками.
Face Unblur - робить обличчя чіткими при недостатньому освітленні (щоб цього досягнути робить відразу два знімки різними камерами із допомогою ML з‘єднує їх).

Motion Mode працює навпаки - розмиває ділянки фото для відчуття динаміки зображення.

Недостатком фронтальної камери є відсутність автофокусу.
Основна камера робить знімки в розширенні 12 МП з допомогою бінірування пікселів.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони 2021 року, які вам довго пропрацюють.

Названо 7 нових функцій смартфонів Google Pixel 6

Оновлений чіп

В модель Pixel 6 Series встановлено фірмовий чіп від Google, який отримав назву Tensor. Для більшого захисту виробники доповнили чіп співпроцесором Titan M2, покращили алгоритм машинного навчання та можливості штучного інтелекту. Продуктивність 8-ми ядерного процесора на високому рівні завдяки ще двом високопродуктивним ядрам, двом середньої продуктивності та чотирьом ефективним ядрам. Також чіп вирізняється графікою Mali-G78.

Покращений дизайн

Поціновувачі Pixel 6 зможуть відмітити, що він важчий за своїх попередників. Це зумовлено тим, що збільшилися габарити самого телефону, а також інтегрування об‘єму батареї і використання скла в якості фронтальної і тильної панелі.

До речі, дизайн камер на зовнішній панелі досить таки незвичний, він виступає над корпусом телефону, а завдяки повній своїй симетрії, не дає телефону коливатися на рівній поверхні.

Корпус має якісні матеріали і толково зібраний, міцність корпусу виявляється в тому, як він протистоїть скрученню та вигинанню. Отвір для SIM-карти не виступає над поверхнею смартфона, має захист від пилу та вологи. Плюсом моделі є яскрава барва кольорів самих гаджетів.

Цікаво: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

Програмне забезпечення

Оновлений Pixel 6 має сертифікат DRM L1, а також підтримує новий HDRnet.

Ще однією особливістю цього пристрою є довгий цикл оновлень програмного забезпечення. На протязі 3-х років гаджет буде отримувати нові версії Android та оновлення безпеки ще 5 років. Тому, враховуючи дату виходу Pixel 6, він повинен буде оновлюватися до виходу Android 15.

Зросла швидкість зарядки

Відтепер, швидкість зарядки пристрою збільшилася з 18 до 30 Вт.
Google запевняють, що тепер зарядити телефон буде набагато швидше, ніж раніше.

Більший об‘єм батареї

Pixel 6 має більший в розмірах від інших моделей своєї лінійки дисплей, використовує сильніші програми завдяки покращенню програмного забезпечення, фотографує якісніше, тому і виникла потреба у збільшенні об‘єму батареї, щоб телефон працював максимально довго і якісно.

Перераховані вище оновлені функції, які виробники поєднали в новому Pixel 6 дають змогу користуватися новітнім революційним гаджетом, стартова ціна якого становить 600 доларів.

Стійкий до пошкоджень дисплей

Pixel 6 має дуже стійкий та міцний великий дисплей. Це стало можливим завдяки використанню найновішого скла - Corning Gorilla Glass Victus, яке захищатиме смартфон від механічних пошкоджень з обох боків.

Також нещодавно стало відомо, чому в смартфона Google Pixel 6 погано працює сканер відбитків пальців.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version