Home Новини сучасних технологій Названо Apple iPhone, який ще б’є рекорди продажів

Названо Apple iPhone, який ще б’є рекорди продажів

0

Нещодавно, за декілька днів до офіційного фінансового звіту Apple, дослідницька компанія CIRP поділилася цікавими даними стосовно продажів смартфонів компанії Apple за останній квартал.

Як повідомляють CIRP, найпопулярнішими новими моделями iPhone стали смартфони iPhone 12, iPhone 12 Pro Max та iPhone 12 Pro. Цілком очікувано, що продажі смартфона iPhone 12 mini провалилися з тріском, відповідно очікувати на iPhone 13 Mini нема сенсу.

Тепер стосовно смартфонів, які вийшли більше року тому, а саме iPhone SE і iPhone XR. Як повідомляється, ці моделі зараз продаються краще, ніж iPhone 12 mini.

Названо Apple iPhone, який ще б'є рекорди продажів

Цілком неочікувано для CIRP (але очікувано для звичайних користувачів), найкращі продажі показує смартфон, який був випущений ще в 2019 році — iPhone 11. Дані смартфони зайняли четверту частину від всіх проданих iPhone на території США. Також раніше повідомлялося, що серед найпопулярніших смартфонів опинився і iPhone SE 2020.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version