Реклама

Названо декілька поради, які збільшать час автономної роботи смартфона

Останні Новини

Коли ви знаходитесь вдома чи на роботі, то можливість зарядити смартфон є завжди. А що робити коли чекає поїздка, похід чи складаються так обставини, що відновити заряд акумулятора не вийде? Є декілька порад, які допоможуть збільшити час автономної роботи пристрою і не залишитись без зв’язку в самий непередбачуваний момент.

Перше правило - вимкнення розташування. Якщо у вас увімкнений GPS, то краще деактивувати режим. Він забирає багато заряду акумулятора, а вам це не потрібно. Якщо потрібно буде глянути дорогу, то знову ввімкнете в будь-який момент

Друге правило - енергозбереження. В кожному смартфоні є функція збереження енергії. Вона може обмежити телефон в деяких функціях, але основні залишаться, а головне, що заряд акумулятора протримається довше. Для увімкнення перейдіть в Налаштування, оберіть розділ Обслуговування пристрою, далі пункт Батарея та виберіть потрібний режим (на деяких пристроях можна побачити скільки ще пропрацює без підзарядки смартфон в тому чи іншому режимі).

Цікаво: Смартфон замість відеореєстратора. Як це зробити?

Третє - темний режим екрану. Як відомо, дисплей забирає чуть не найбільше заряду акумулятора. Для того, щоб цього не ставалося, краще увімкнути в налаштуваннях екрану темний режим. Він не буде потребувати стільки енергії. При потребі можна буде повернути все назад.

Останнє правило - відключення анімації. Це можна зробити лише отримавши права розробника. Для цього заходимо в відомості Про телефон, знаходимо номер складання і натискаємо на нього стільки разів, поки не з'явиться сповіщення, що ви отримали права розробника (приблизно 7 разів натиснути). Далі заходимо в Налаштування і шукаємо новий розділ Параметри розробника. В них потрібно відключити анімацію у всіх трьох пунктах, де вона увімкненя.

Ось такий короткий перелік правил допоможе зберегти на довго заряд акумулятора. Тепер ви точно будете знати, що робити у випадку довгої відсутності під рукою розетки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000

Компанія TCL запустила перший у світі ігровий монітор з кривизною R1000 165 Гц. Цей ультраширокий 34-дюймовий монітор приймає співвідношення екранів 21:...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -