Home Новини сучасних технологій Названо функції GPS в смартфоні, якими мало хто користується

Названо функції GPS в смартфоні, якими мало хто користується

0

Практично всі знають про таку функцію в своїх смартфонах, як GPS і використовують її тільки по прямому призначенню, а саме відстеженню розташування на картах. Як виявилося, GPS можна використовувати не тільки в Google Maps, або інших навігаторах, тому саме про це зараз і поговоримо та буде названо функції GPS в смартфоні, якими мало хто користується. Серед найбільш корисних можна виділити 3 функції.

Пошук втраченого смартфона

Практично всі власники смартфонів страждають від однієї проблеми - втрата смартфона. В даному випадку мова може йти як про втрату смартфона вдома, так і його крадіжку. В будь-якому випадку, кожен захотів би знайти свій смартфон і покарати крадія. Використовуючи GPS в своєму смартфоні в парі із спеціальними додатками ("Android Lost" / "Wheres My Droid" / "Знайти пристрій") ви зможете відстежити свій смартфон максимально швидко.

Батьківський контроль

Також ще одна корисна функція GPS, яка стане в нагоді всім батькам, які хочуть бути впевненими в безпеці своїх дітей. Використовуючи Батьківський контроль, ви зможете завжди знати точне місцерозташування вашої дитини і бути спокійним, що вона ніде не загубиться і безпечно добереться додому.

Запланований режим "Без звуку"

За допомогою GPS свій смартфон можна зробити ще розумнішим, вмикаючи той чи інший режим смартфону в залежності від вашого місцезнаходження. Для прикладу, коли ви приходите додому, на вашому смартфоні може автоматично вмикатися режим Без звуку, або ж Звичайний. Скориставшись таким додатком, як "Llama - Location Profiles", ви можете виконати індивідуальні налаштування і ваш смартфон буде активовувати той чи інший режим звуку в різних місцях вашого перебування.

Також нещодавно було названо неочікувані функції гіроскопа в смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version