Home Новини сучасних технологій Названо функції клавіатури на смартфоні, про які знають мало користувачів

Названо функції клавіатури на смартфоні, про які знають мало користувачів

0

Всі ми активно і щоденно користуємося смартфонами. Напевно найчастіше ми використовуємо клавіатуру, за допомогою якої набираємо смс, здійснюємо пошук в Гугл та багато іншого. Зазвичай, наші знання клавіатури закінчуються на наборі букв, цифр та стандартних емоджі. Сьогодні ж буде названо функції клавіатури на смартфоні, про які знають мало користувачів. Поки можна відмітити 5 таких функцій.

Буфер обміну

Як відомо, за допомогою клавіатури можна зберігати набраний текст або скопійований текст в буфері обміну. Щоб знайти буфер обміну на смартфоні, необхідно на клавіатурі зверху зліва натиснути на 4 крапки, де відкриється невелике меню і вибрати Буфер Обміну. Там вам буде доступне все, що ви копіювали в буфер.

Вставка дробових чисел

Така можливість дійсно корисна в тих випадках, коли вам необхідно відправити математичні рішення із дробовими числами. Для цього необхідно натиснути і тримати одну цифру, після цього вона буде доступна в чисельнику, після цього необхідно вибрати знаменник із доступного переліку цифр.

Вбудовані емоджі і Gif-зображення

Стандартна вбудована клавіатура має достатньо великий вибір емоджі і GIF-анімацій. Для того, щоб додати їх в повідомлення, необхідно натиснути на значок, який знаходиться в лівому куті клавіатури, а потім на значок смайлика. Також можна натиснути на три крапки і потім на пункт Gif.

Показ верхнього ряду чисел

Якщо ви часто користуєтеся цифрами, то вам буде набагато приємніше використовувати клавіатуру з верхнім рядком цифр. Якщо вона у вас не ввімкнена по замовчуванню, то прийдеться натиснути на значок Гугл, потім вибрати три крапки і перейти в налаштування. В налаштуваннях необхідно ввімкнути функцію “Ряд цифр”.

Плаваючий режим

Плаваючий режим дозволяє змінювати розмір клавіатури, переміщати її, тобто змінювати її розміщення. Щоб ввімкнути такий режим, необхідно натиснути на три крапки і вибрати пункт “Плаваючий режим”.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version