Home Новини сучасних технологій Названо функції смартфона, які вповільнюють його роботу

Названо функції смартфона, які вповільнюють його роботу

0

Досить часто, власники Android – смартфонів стикаються з такою проблемою, як його повільна робота, відсутність плавності рухів, глючність і тому подібне, що заповільнює роботу пристрою та псує настрій від користування ним. Зазвичай, така проблема присутня в пристроях, яким декілька років, але бувають випадки, коли такою проблемою страждають і нові пристрої. На таку повільну роботу смартфона може впливати багато чинників, але саме зараз буде названо функції смартфона, які вповільнюють його роботу.

Досить часті випадки, коли Автоматичне налаштування яскравості стає причиною повільної роботи смартфона, а саме страждає плавність роботи. Причиною цього стає навантаження на смартфон, оскільки для автоматичного регулювання задіяно багато датчиків. Досить часто, простим вирішенням буде регулювання яскравості в ручному режимі - на сонці максимум, а в тіні мінімум.

Зайві додатки, які встановлені на смартфоні та працюють в фоновому режимі. Під “зайвими” вважаються ті додатки, які ви не використовували вже тривалий час, але по певній причині ще не видалили їх. Такі додатки також використовують зайвий раз ресурси смартфона, та ще й виснажуть акумулятор та можуть споживати додатковий мобільний інтернет.

Соціальні мережі (їх фірмові додатки) також не рекомендується тримати на смартфоні. Вони прекрасно працюють у веб-версії і крім цього, в такому способі використання, ще й не використовують ресурси смартфона зайвий раз.

Ще одною непотрібною функцією можна назвати вібрацію та звуковий супровід під час набору тексту, оскільки для вібрації та звуку також потрібне підключення зайвих ресурсів смартфона. В більшості випадків, це ще й нервує людей, які поряд з вами.

Не використовуйте анімацію для фонового зображення на вашому смартфоні. Для анімації також необхідне додаткове споживання акумулятора та процесора, а це, в нашому випадку, зайва трата ресурсів смартфона.

Можливо деякі вимкнені функції зроблять користування смартфоном менш комфортним, але таким чином ваш смартфон стане дещо швидшим та працюватиме автономно більше часу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version