Home Новини сучасних технологій Названо легкий та швидкий спосіб поліпшення автономності на смартфонах Xiaomi

Названо легкий та швидкий спосіб поліпшення автономності на смартфонах Xiaomi

0

Практично всі знають компанію Xiaomi, через те, що вони пропонують надзвичайно дешеві та відносно якісні смартфони. По крайній мірі, такою компанію Xiaomi знали ще декілька років тому. Зараз же, ситуація кардинально змінилася і Xiaomi пропонують дійсно якісні смартфони в різних цінових діапазонах (з переліком таких смартфонів можете ознайомитися в нашому попередньому матеріалі), але їх всіх (особливо останні смартфони) об’єднує один недолік – автономність. Останнім часом більшість користувачів Xiaomi масово скаржаться на швидку втрату автономності, тому, для вирішення цієї проблеми, буде названо легкий та швидкий спосіб поліпшення автономності на смартфонах Xiaomi.

Майже всі впевнені, що смартфони Xiaomi найбільше втрачають в автономності через один додаток, а саме "Оптимізація MIUI", але насправді, винуватцем він є тільки частково. Найбільше споживання енергії спостерігається через Оптимізацію самої батареї. Причиною цього є постійний моніторинг за додатками та їхнім споживанням енергії. Саме через це, а точніше роботу 24/7 і виснажується акумулятор. Відповідно до цього, щоб вирішити цю проблему, варто скористатися одним дієвим способом. Для цього вам необхідно мати тільки активне підключення до інтернету.

І так, для початку переходимо в Google Play та шукаємо Activity Launcher. Завантажуємо його та відкриваємо. Після успішного запуску, тиснемо на значок Лупи, який розміщений на верхній панелі. Потім шукаємо Живлення і переходимо. Наступним кроком буде пошук "Живлення та Продуктивність".

Якщо до цих пір все пройшло успішно, то тепер будемо шукати "Адаптивний Режим" і вимикаємо його. Після цього, необхідно повернутися назад в меню та перейти в "Живлення та Продуктивність". Після цього переходимо в «Battery Manager» та вимикаємо цю функцію. І все, налаштування завершені.

Після завершення, можете видалити додаток Activity Launcher. Якщо ж ви знову захочете повернути попередні налаштування, то Activity Launcher прийдеться завантажувати знову.

Зразу попереджаємо, що цей спосіб може допомогти практично всім смартфонам, але якщо ці дії викличуть незрозумілу поведінку вашого смартфона, то варто повернути всі налаштування знову на місце (виконуючи вказівки вище із кінця до початку).

Також нещодавно було названо випадки, коли краще вимкнути інтернет на смартфоні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version