Home Новини сучасних технологій Названо легкий спосіб запису вхідних дзвінків на Android 11

Названо легкий спосіб запису вхідних дзвінків на Android 11

0

Останнім часом телефонні шахрайства стали надзвичайно частими і боротися з ними стає все важче і важче. Часом не допомагають навіть найпопулярніші методи захисту, але є один, який зможе вам допомогти не тоді, коли ви розмовляєте з шахраєм, а коли ви захочете проаналізувати вашу розмову і подати на нього заяву в правоохоронні органи — запис дзвінка.

Зразу попереджуємо, що записувати конфіденційні розмови з абонентами не рекомендується, але у випадку із незнайомими номерами воно може стати в нагоді. Найперше варто розуміти, що при розмові з кимось по телефоні потрібно попереджувати людину про те, що розмова записується. В іншому випадку, ваша записана розмова не зіграє ніякої ролі при подачі заяви в поліцію і її просто не приймуть від вас.

Так ось, записати розмову з абонентом надзвичайно просто, особливо на сучасних смартфонах з OC Android 11. Якщо у вас відносно новий смартфон (нещодавно вийшов в реліз, або минулого року), то ви вже мали отримати це важливе оновлення.

І так, для того щоб записувати дзвінки зручно, легко і швидко, необхідно винести цю функцію або в панель управління або ж на робочий стіл вашого смартфона. Після цього необхідно розпочати запис з мікрофона та активувати функцію. Після цього, ви зможете записувати не тільки вхідні, а й вихідні дзвінки.

В будь-якому випадку, якщо ви сумніваєтеся в тому, хто вам телефонує, вмикайте функцію запису дзвінків (але попереджуйте абонента). Це стосується як підозрілих "банківських працівників", так і працівників "інших фінансових та державних установ".

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version