Home Новини сучасних технологій Названо місця, які категорично не підходять для встановлення Wi-Fi роутера

Названо місця, які категорично не підходять для встановлення Wi-Fi роутера

0

Коли ви плануєте встановити вдома Wi-Fi, для початку потрібно знайти для нього ідеальне місце. Адже, від цього залежить робота і швидкість інтернету. Далі ми розповімо, де категорично не можна підключати роутер.

Перше місце, яке точно не треба використовувати для Wi-Fi - це територія біля ліжка. Люди часто користуються інтернетом коли прокинулись, або збираються йти спати. Роутер випромінює радіохвилі, які насправді дуже шкідливі для нашого здоров'я. Тому краще, щоб Wi-Fi був далі від спального місця.

Цікаво: Названо 2 неочевидні функції Wi-Fi у смартфонах, про які мало хто знає.

Наступне місце здасться усім очевидним, але бувають різні випадки. Ніколи не ставте роутер у ванній кімнаті, або там де багато вологи. Є багато випадків, коли люди не хочуть ускладнювати і просто встановлюють Wi-Fi найближче до під'їзду, і часто це саме в ванній або туалеті. У таких приміщеннях постійно волого, а значить ця волога буде осідати в роутері. Як результат, з часом інтернет перестане ловити, сам пристрій не буде працювати і вам знову треба буде усе підключати з початку.

Ні в якому разі не можна ставити роутер на вулиці. Адже, температура абсолютно не підходить для техніки. Зимою холодно, а влітку буває занадто спекотно. Всі ці перепади можуть серйозно нашкодити роутеру.

Ставте Wi-Fi там, де до нього можна легко дістатись. Буває, що люди так заховають його, що при поломці не знають як полагодити. Роутер це така ж техніка, яка інколи може давати збій і потрібно завжди мати до нього доступ чи то для того, щоб перезавантажити, чи для заміни.

І останнє місце, яке категорично не підходить для Wi-Fi, це шафи з дзеркалами. Багато людей думають навпаки, що це ідеальне місце. Насправді, дзеркало дуже перебиває сигнал. Інколи на стільки, що ви будете змушені постійно тримати шафу відчиненою. А кому таке треба?

Також нещодавно стало відомо, чому варто відмовитися від автоматичного підключення до Wi-Fi.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version