Home Новини сучасних технологій Названо найкращі 4K телевізори на 2021 рік

Названо найкращі 4K телевізори на 2021 рік

0

Найкращі телевізори 4K забезпечують все необхідне для серфінгу каналів, потокового передавання тощо. Але пошук чудового телевізора 4K – це більше, ніж просто якість зображення та вишукані функції. Ви хочете телевізор, який пропонує багато, чудово виглядає, переглядаєте ви 4K-фільм чи наздоганяєте відео на YouTube, і який простий у використанні.

Наша місія - надати реальну пораду, яка розрізає жаргон та пояснює функції таким чином, що дозволяє легко дізнатися, що ви отримуєте, купуючи новий телевізор. Ми повідомимо вас про специфікації та результати тестування, але, що ще важливіше, ми допоможемо вам дізнатись, які комплекти виглядають найкраще, за які функції варто платити та як отримати найкращий виграш під час пошуку вашого наступного телевізора.

1. LG CX OLED

LG CX OLED - найкращий 4K розумний телевізор, який ми бачили, із чудовим OLED-дисплеєм, вбудованою підтримкою Google Assistant та Amazon Alexa та безліччю інших розумних функцій. Від webOS 5.0 від LG до вбудованого розумного управління будинком та простого у використанні пульта дистанційного керування рухом - це один із найрозумніших телевізорів, який ми протестували.

LG покращила свій чудовий OLED завдяки більш потужному процесору, доданню Dolby Vision IQ (який регулює продуктивність HDR на основі навколишнього освітлення) та посилює звук за допомогою налаштування звуку на основі AI. І хоча ціна більш преміум-класу LG CX OLED може відштовхнути покупців, які чутливі до ціни, вона має вищу цінність, ніж більш дорогі конкуренти OLED, і при цьому забезпечує неперевершену картину. Це найкращий телевізор на ринку, і ми обрали його як найкращий телевізор 4K.

2. TCL 6-Series Roku TV

Телевізор TCL 6-Series Roku (R635) пропонує велику цінність за свою бюджетну ціну, забезпечуючи преміум якість зображення та чудовий досвід роботи з телевізором набагато менше, ніж конкуренти. Як найкращий телевізор TCL, телевізор R635, крім QLED, покращує попередню підтримку завдяки міні-світлодіодному підсвічуванню. Результат - вражаючий колір та яскравість, завдяки найкращим характеристикам HDR, які ми бачили на будь-якій стороні OLED-дисплея.

3. Sony Bravia A8H OLED

Sony Bravia A8H OLED забезпечує найкращі зображення та звук, які ми бачили, за умови, що ви готові платити за це більше. Завдяки чудовим кольорам, чітким деталізаціям та найкращій версії Android TV на сьогоднішній день, новий Sony OLED э за що любити. Sony A8H перевершив наші і без того великі сподівання завдяки вражаючому згладжуванню руху X Motion Clarity від Sony, який працює на основі процесора зображення X1 Ultimate. Це чудове зображення поєднується з поверненням акустичного поверхневого звуку, який пропонує кращий звук, ніж будь-коли, прямо з екрану.

OLED Sony Bravia A8H OLED зарекомендувала себе як лідер категорії за чисту якість перегляду фільмів, навіть серед телевізорів преміум-класу OLED. 

4. Vizio OLED

Доступний OLED-телевізор може звучати як оксиморон, але телевізор Vizio OLED перший пропонує неперевершену якість OLED за менші гроші, ніж преміум-моделі LG та Sony.  забезпечує якість зображення преміум-класу на сотні доларів менше, ніж у конкурентів, і поєднує його з чудовим звуком, який має кращі за середні баси.

Платформа Smart TV від Vizio також значно розширила вибір програм, і всі основні програми, які вам можуть знадобитися - від Netflix до Disney + - доступні прямо на телевізорі. Деякі з тих, які не пропонуються на головному екрані, все ще можна насолоджуватися завдяки вбудованій в телевізор підтримці Google Cast та AirPlay 2. Це одне з найкращих значень 4K телевізорів року та простий вибір доступних OLED-телевізорів.

5. Samsung Q80T

Телевізор Samsung Q80T QLED 4K вражає як ніколи раніше завдяки покращеній квантовій точці картинці, розумним функціям та вражаючому звуку відстеження об’єктів. Нам подобається відмінна якість кольорів та продуктивність HDR, хоча вам доведеться визнати, що телевізори Samsung не пропонують підтримку Dolby Vision. Оснащений найновішим потужним процесором Quantum від Samsung, Q80t також грізний завдяки функціям інтелектуального телевізора, а також Amazon Alexa або Google Assistant на додаток до голосового асистента Bixby від Samsung.

І хоча це не найпреміумніший 4K смарт-телевізор Samsung, він справді дуже близький. Єдина реальна різниця між Q80T і більш дорогим телевізором Samsung Q90T QLED полягає в тому, що Q80T має свої порти на телевізорі, а не окрему коробку - ну, це і пару сотень доларів у ціні придбання.

6. LG BX OLED

Початковий рівень LG BX OLED - чудовий телевізор 4K для тих, хто бажає чудової якості OLED та доступної ціни. Від насиченої якості зображення до вражаючого часу відгуку для ігор, LG BX OLED - одне з найкращих значень 4K Smart TV на сьогоднішній день на ринку. Він може похвалитися підтримкою Dolby Vision HDR, має інтегровані голосові помічники Amazon і Google і навіть пропонує підключення HDMI 2.1, все приблизно за 1400 доларів.

Ви не отримаєте такого рівня обробки відео, який спостерігали на більш дорогих LG CX OLED, але ви все одно будете насолоджуватися майже всім, що нам подобається в інтелектуальних телевізорах LG, включаючи чудову якість OLED і досить солідну продуктивність в цілому.

8. Hisense H9G Quantum

Нашим улюбленим телевізором Hisense є телевізор Hisense H9G Quantum Android TV завдяки своєму квантовому дисплею та чудовій якості кольорів. Це також повнофункціональний смарт-телевізор, завдяки Android TV та всьому, що з ним поставляється, як вбудований Chromecast, Google Assistant та гігантська екосистема програм та вмісту Google. Завдяки підтримці Dolby Vision HDR, звуку Dolby Atmos та вбудованому голосовому керуванню за допомогою мікрофонів, що прослуховують кімнату, Hisense H9G пропонує деякі дивно преміум-функції для розумного телевізора 4K з розумною ціною.

У нашому огляді зазначалося, що телевізор має вузькі кути огляду, але нас особливо вразило відмінне відтворення кольорів та яскравість, що насправді пройшло під час відтворення HDR, пропонуючи чудові блики та глибокі тіні. Складіть все це, і H9G Quantum легко зайнять своє місце як наш улюблений телевізор Hisense 4K.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version