Home Новини сучасних технологій Названо найкращі екшн-камери станом на 2021 рік

Названо найкращі екшн-камери станом на 2021 рік

0

Найкращі екшн-камери необхідні для зйомки ваших сміливих подвигів. Зрештою, якщо ніхто не бачить, що ти робив, як вони дізнаються, що ти насправді це зробив?

Усі камери в нашому списку мають спеціальні навички, які роблять їх ідеально придатними для цього завдання. Більшість з них є міцними, щоб захистити їх від стихії, а також від падінь на землю і у воду. І на відміну від інших типів камер, екшн-камери також маленькі та компактні – це дозволяє їх легко кинути в сумку або встановити на шолом, мотоцикл, велосипед, лижі чи навіть вашу собаку.

Більше того, найкращі екшн-камери повинні мати можливість повною мірою фіксувати вашу діяльність. Це означає, що вони повинні мати можливість робити чудові відеозаписи, незалежно від того, знаходитесь ви високо на горі чи пірнаєте глибоко в океані. Вони повинні пропонувати різноманітні режими зйомки та бути простими у використанні, навіть коли ви носите рукавички. 

1. GoPro Hero9 Black

З GoPro Hero9 Black не тільки сприйняв критику Hero8, але і додав вкрай необхідну функцію: фронтальний дисплей. Зараз на цьому маленькому екрані відображається попередній перегляд у прямому ефірі, що значно полегшує художникам селфі та блогерам робити фотографії та відео.

Крім того, Hero9 має знімний об’єктив, тому ви можете ще раз додати фільтри, такі як новий Max Lens Mod від GoPro, який дозволяє робити дійсно широке та стабілізоване відео. Він також може знімати з роздільною здатністю до 5K, а його більший акумулятор буде краще працювати при більш низьких температурах. Наша одна критика полягає в тому, що вона досить важка, тому ви помітите це, якщо прикріпите її до шолома. 

2. GoPro Hero8 Black

GoPro Hero8 Black - одна з найкращих екшн-камер. GoPro переробив камеру, щоб зменшити її, і вам більше не потрібно використовувати футляр, якщо ви хочете прикріпити його до аксесуарів, таких як штатив або кріплення на шолом. 

Редизайн також дозволяє використовувати нові надбудови, які збільшують функціональність камери завдяки зовнішнім мікрофонам, ліхтарям тощо. На жаль, це також означає, що існуючі футляри та адаптери для лінз більше не працюють. 

Всередині GoPro покращив стабілізацію руху, щоб зробити кадри з Hero 8 найбільш плавними, які ми бачили від екшн-камери, а загальна якість залишається такою ж, як ніколи. Hero8 Black також оновлений для роботи в якості веб-камери, а його стабілізація відео HyperSmooth 2.0 працює з більшими налаштуваннями відео.

3. Insta360 One R

Insta360 One R складає наш список найкращих екшн-камер, але це також одна з найкращих 360-камер. Це тому, що ця інноваційна камера має модульну конструкцію, яка дозволяє замінити її ширококутну 4K-камеру на 360-об'єктив або камеру з 1-дюймовим датчиком. Більше того, камера має деякі інші досить цікаві функції, включаючи стабілізацію відео та комплексний додаток.

Нам подобається, що дисплей One R можна перевертати, щоб ви могли обрамляти себе у відео, але його невеликий розмір щодо GoPro значно ускладнює навігацію по екранних меню. І, як і старим GoPro, вам потрібно буде використовувати фрейм, щоб прикріпити його до чого завгодно. Але це одна з універсальних екшн-камер.

4. GoPro Hero7 Black

Hero7 Black від GoPro - перша з екшн-камер GoPro, яка включає можливість записувати 4K-відео зі швидкістю 60 кадрів в секунду. Як і попередні моделі, він водонепроникний до 10 метрів, має задній 2-дюймовий кольоровий сенсорний РК-дисплей та голосове управління. Хоча не настільки ефективний, як Hero 8, стабілізація зображення Hero 7 все ще є чудовою. Крім того, він може вести пряму трансляцію на Facebook за допомогою програми GoPro. 

Через старішу конструкцію Hero7 Black потрібно вставити в якийсь футляр, якщо ви хочете його прикріпити до чого завгодно. Тепер, коли Hero8 виходить на ринок, GoPro знижує Hero7 Black, і ви можете знайти ще вигідніші пропозиції на камеру через інтернет-магазини. 

5. DJI Osmo

Якщо ви намагаєтеся використовувати екшн-камеру для відеозйомки себе, вам доведеться начебто здогадуватися, де ви знаходитесь у кадрі, оскільки ви не можете одночасно дивитись на екран із тильної сторони камери і на себе . DJI Osmo Action вирішує цю дилему, оскільки у нього на передній панелі кольоровий екран, що значно полегшує оформлення фотографій та відео. 

Ця міцна камера також має дуже хорошу електронну стабілізацію зображення, а також вона може знімати HDR-відео у форматі 4K / 60 fps. На жаль, ви не можете одночасно використовувати HDR та стабілізацію зображення, і немає можливості передавати потокове відео з камери. Тим не менше, для любителів селфі одна лише фронтальна камера може коштувати своєї ціни.

6. Insta360 Go 2

Якщо ви хочете дійсно, дуже маленьку екшн-камеру, тоді не дивіться далі, ніж Insta360 Go 2 - ця маленька камера призначена для зйомки найважливіших моментів життя. Оригінальна версія вразила нас своєю якістю відео та фото, але була надто складна в управлінні. Друга версія це виправляє, головним чином завдяки розумному зарядному чохлу, який одночасно є пультом дистанційного керування.

Якість зображення також була покращена, і електронна стабілізація зображення працює дуже добре - це просто ганьба, що відеоматеріали перевищують 1440p і що час автономної роботи обмежений 30 хвилинами без корпусу або 150 з ним. Але ці недоліки в сторону, Insta360 Go 2 є хорошим варіантом для тих, хто хоче чогось менше, ніж кулак. 

7. Olympus Tough TG-Tracker

Olympus Tough TG-Tracker більше схожий на міні-відеокамеру, ніж на традиційну екшн-камеру, яка є і хорошою, і поганою. Він набагато більший за камеру в стилі GoPro, тому занадто громіздкий, щоб прикріпити його, скажімо, до шолома. Тим не менш, TG-Tracker має приємний експансивний сенсорний екран, що дозволяє легко переглядати те, що ви записуєте. 

Він також має 60-люменне світло, яке допомагає висвітлити темніші сцени, стабілізує зображення і є водонепроникним на глибині до 30 метрів - втричі більше, ніж у GoPro. TG-Tracker також відстежує температуру, висоту над рівнем моря, глибину, широту / довготу, пройдену відстань, барометричний тиск і швидкість, завдяки чому ви можете робити не лише дивовижні відео. 

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version