Home Новини сучасних технологій Названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в лютому 2021 року

Названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в лютому 2021 року

0

Минулого місяця було опубліковано рейтинг найпопулярніших сайтів за січень 2021 року, а сьогодні було названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в лютому 2021 року. Не дивлячись на всі можливі обмеження, українці в лютому найчастіше відвідували гугл пошук, youtube, facebook та Вікіпедію. Видно, що ми продовжуємо шукати і дивитися щось нове і паралельно дізнаватися щось нове на Wikipedia.

Очікувано, інтернет-магазин Розетка зайняла 4-е місце серед найпопулярніших сайтів України, а поряд розмістився Prom та площадка для торгівлі OLX.

Також в рейтингу піднявся Hotline та Comfy, що свідчить про збільшення покупок в лютому, яке зменшилося після Нового Року.

Тема новин не перестає цікавити українців і підтвердженням того є те, що в топ-25 потрапили портали Pravda, Уніан, 24тв та ТСН. Неочікувано в рейтинг ввірвався портал для пошуку роботи work. ua, який минулого місяця не потрапив в 25 найбільш відвідуваних сайтів.

Повний перелік популярних сайтів дивіться нижче:

Названо найпопулярніші сайти, які українці відвідували в лютому 2021 року

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version