Home Новини сучасних технологій Названо найвигідніший смартфон Xiaomi по співвідношенню ціна / характеристики

Названо найвигідніший смартфон Xiaomi по співвідношенню ціна / характеристики

0

Покупка справді цікавого смартфона неймовірно складний процес, оскільки на ринку представлено великий вибір смартфонів в різних цінових сегментах. Ще важче зробити вибір, коли це стосується смартфонів Xiaomi, оскільки непоганих варіантів в них цілком достатньо. Можливо, ми зможемо назвати найвигідніший смартфон Xiaomi по співвідношенню ціна / характеристики.

В даному випадку мова піде про смартфон від суббренду Xiaomi - Poco, а якщо конкретніше, то про смартфон Poco M3. Цей смартфон відносно новий на нашому ринку, оскільки його офіційна презентації відбулася тільки вкінці минулого (2020) року і великої кількості користувачів в Україні він ще немає. Так що такого особливого в цьому смартфоні?

Смартфон Poco M3 отримав великий 6,53-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів та частотою оновлення 60 Гц. Цей дисплей забезпечує яскравість до 400 ніт та захищений склом Gorilla 3. Крім цього, цей смартфон ще максимально легкий, не дивлячись на свої розміри і важить майже 193 грами.

Стосовно процесора, то смартфон отримав Snapdragon 662, який працює в парі з 4 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам'яті. Також варто відмітити, що внутрішню пам'ять можна розширити. Фотоможливості смартфона також на нормальному рівні і представлені в наявності потрійної системи камер з основною 48 Мп та додатковими 2 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера отримала 8 Мп.

Автономність смартфона також на високому рівні, оскільки він отримав акумулятор 6000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Також радує наявність стереодинаміків.

Фактично, цей смартфон можна вважати найкращим в своєму ціновому сегменті, враховуючи його характеристики, незвичний дизайн, стереодинаміки та хорошу автономність. Придбати Poco M3 можна за 4500 грн.

Також нещодавно було опубліковано список смартфонів Xiaomi, Redmi та Poco, які отримають MIUI 13.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version