Home Новини сучасних технологій Названо нову соціальну мережу, яка стане популярною серед українців

Названо нову соціальну мережу, яка стане популярною серед українців

0

Скільки соціальних мереж ви зараз використовуєте? Одну, можливо дві. Крім того, ви ще й використовуєте месенджери, такі як Viber, WhatsApp або Telegram. Як вам такий варіант, якщо ми назвемо щось нове для вас і яке ви захочете собі встановити й активно використовувати?! Так ось, зараз ми назвемо нову соціальну мережу, яка може стати надзвичайно популярною серед українців — Clubhouse. Розпочнемо із основ.

Що таке ClubHouse?

Це нова соціальна мережа, яку запустили двоє розробників (один з них працював в Google) ще на початку травня 2020 року. ClubHouse відрізняється від всіх відомих нам соцмереж, оскільки тут увага акцентується не на фото або відео, а на аудіо розмовах. Опинившись в ClubHouse ви можете приймати участь в аудіо-розмовах, підслуховувати розмови інших учасників або ж розпочинати свою розмову.

Яким чином працює ClubHouse?

Соціальна мережа надзвичайно проста. Як ми писали вище, ClubHouse орієнтований на аудіо розмови. Також особливістю цієї соцмережі є те, що в кімнатах може збиратися багато користувачів і проводити розмови між собою. Це чимось схоже на відеоконференції в Zoom, Google Meet і тому подібних сервісах відеоконференцій, з єдиною різницею, що тут все відбувається без відео.

Як повідомляють розробники, мета даного додатку дозволити людям проводити більше часу з своїми кумирами, знаменитостями, науковцями і багатьма іншими людьми. В ClubHouse присутній спікер, який проводить аудіозустріч, він також може надати слово іншій людині, щоб вона змогла виразити свою думку стосовно обговорюваної теми.

Як приєднатися до ClubHouse?

Приєднатися до ClubHouse досить складно, оскільки соціальна мережа зараз знаходиться ще в бета-версії. На даний момент відомо, що нею користується близько 100 тис. людей, що робить її унікальною на даний момент, оскільки зараз там присутньо багато відомих особистостей.

Щоб зареєструватися в соціальній мережі необхідно отримати запрошення, а його отримати досить важко. Кожен зареєстрований учасник Клубного Будинку може запросити тільки одну людину. Невідомо, чи це тимчасове обмеження, чи воно надалі стане фішкою цього додатку.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version