Home Новини сучасних технологій Названо одну з найкорисніших функцій Android, яка зникає з деяких смартфонів

Названо одну з найкорисніших функцій Android, яка зникає з деяких смартфонів

0

Android – це операційна система, повна функцій, які дійсно корисні для переважної більшості користувачів і одним із них є Smart Lock, служба, розроблена Google, завдяки якій смартфон залишається розблокованим, коли ви його носите, у певних місцях, які ви вказуєте як впевненості або коли поруч є під’єднаний пристрій, наприклад розумний годинник або розумний браслет.

Що ж, як повідомили нам із 9to5Google, здається, що ця остання функція Smart Lock почали зникати з деяких телефонів Android.

Цікаво: Що таке HyperOS і до чого тут смартфони Xiaomi.

“Trusted Devices” зникає з Smart Lock

За останні кілька днів користувачі телефонів Google Pixel та Samsung виявили, що одна з функцій Smart Lock, точніше “Trusted Devices” він більше не доступний на ваших терміналах.

Ми провели тестування за допомогою Google Pixel 4a (5G) і Samsung Galaxy Z Fold5, обидва з яких мають Android 13 як операційна система та в обох випадках “Надійні пристрої” зник із Smart Lock.

Користувачі Google Pixel виявили, що ця функція Smart Lock відсутня відразу після оголошення першого оновлення Android 14, Android 14 QPR1 Beta 1, але, здається, це не має жодного відношення до цього таємничого зникнення, оскільки існують уражені пристрої як з Android 13, так і з Android 14. Крім того, ми також змогли переконатися, що це не впливає на версію магазину Google Play, яку ви встановили, оскільки два моїх постраждалих термінали мають різні версії Google store .

Здається, все вказує на те, що це якась помилка, оскільки все ще є телефони Android, на яких ця функція активна, тому ми припускаємо, що це буде конкретна помилка, яку буде вирішено за допомогою оновлення служб Google Play, яке має надійти протягом наступних кількох днів.

Цікаво: Відомо, як віддзеркалити фото на Android.

NO COMMENTS

Exit mobile version