Home Новини сучасних технологій Названо один із найпоширеніших методів боротьби із фішингом

Названо один із найпоширеніших методів боротьби із фішингом

0

Якщо ви постійний читач нашого сайту, то ви точно знаєте про один із найпоширеніших видів інтернет-шахрайства – фішинг. Якщо ні, то нагадуємо, що основною ціллю фішингу є отримання доступу до ваших логінів, паролів, банківських даних, електронної пошти та іншої інформації. Зараз же буде названо один із найпоширеніших методів боротьби із фішингом, який посилить захист ваших даних.

Сьогодні мова піде про розширення McAfee WebAdvisor. Перевагами даного розширення є можливість боротьби із фішинговими та іншими шкідливими сайтами, небезпечним завантаженням, кріптоджекерами, тощо. Окрім цього, дане розширення повідомлятиме та позначатиме небезпечні сайти, а також слідкуватиме за тим, щоб ваше антивірусне забезпечення завжди було ввімкнене.

Якщо ви вирішите встановлювати розширення McAfee WebAdvisor для свого браузера, зокрема для Chrome чи Firefox, нижче наведена інструкція:

  • завантажуєте інсталятор із офіційного джерела;
  • запускаєте інсталятор, проводиться установка, тиснете готово;
  • відкриваєте браузер та вмикаєте розширення;
  • переходите в налаштування та вмикаєте функцію «Архів сповіщень про заражені сайти». Надалі розширення буде помічати безпечні та шкідливі сайти.


Також нещодавно українцям розповіли, що не варто робити, коли на смартфоні ввімкнений інтернет.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version