Home Новини сучасних технологій Названо основні недоліки смартфона iPhone 13, які змушують користувачів скаржитись

Названо основні недоліки смартфона iPhone 13, які змушують користувачів скаржитись

0

iPhone 13 – модель, яка за попередній рік завоювала звання найпопулярнішої. Вона має прекрасні характеристики та гарний зовнішній вигляд, добре працюють всі функції. Але якщо користуватись цим гаджетом деякий час, то можна підмітити деякі недоліки його параметрів. Хоча на перший погляд здається, що розробники все продумали.

Присутні недоліки в Apple iPhone 13

Від власників 13 моделі надходять нарікання на роботу стільникових операторів. Вони постійно стикаються з перебоями зв’язку.
Спочатку все працює нормально. Але з часом, власники Apple отримують переривання розмови, через нестабільний зв'язок. При чому проблема існує, незалежно від того, в якому куточку світу перебуває користувач. Таке мало кому сподобається.

Чому зв'язок на iPhone гальмує?

Власники iPhone запевняють, що перебої з’являються у роботі мобільного інтернету. При чому це відбувається там, де хороший зв'язок. Тому можна зробити висновок, що причина криється в LTE-модулі, який з’єднує пристрій з інтернетом, а не в GSM-сигналі, що відповідає за дзвінки та смс.

У відгуках про 13 модель користувачі повідомляють, що для вирішення цієї проблеми, необхідно ввімкнути 3G. Це допомагає отримати швидку роботу інтернету. Виходить дуже смішна ситуація. Оскільки супер новий гаджет не здатний нормально працювати з 4G та 5G.

Названо основні недоліки смартфона iPhone 13, які змушують користувачів скаржитись
Зображення: Смартфон Apple iPhone 13

Можливо проблема у iOS 15. Як тільки вона з’явилась, фахівці запідозрили помилку в системі.

Звісно, виробники вживатимуть заходів щодо вирішення цієї проблеми. Оновлення внесуть поправки і скорегують роботу інтернету на гаджеті. Бо причина неполадок полягає не в мобільному зв’язку, а в операційній системі. І про це керівництву корпорації давно відомо, але чомусь вони не поспішають з вирішенням цього питання.

Вимірювання сигналу iPhone

Для того, щоб перевірити швидкість роботи вашого телефона потрібно:

  • Ввійти до системи набору номера.
  • Набрати комбінацію 3001#12345# та клавішу виклику.
  • Активувати контекстне вікно у вкладці.
  • Перейти до "Cell Info".
  • Поставити позначку навпроти "RSRP".

Після цього необхідно перевірити характеристику "RSRP", для цього повертаємось і натискаємо на «будиночок».

"RSRP" є показником з’єднання з інтернетом. Він постійно показуватиме негативні значення. Краще, коли показники ближче до нуля. З’єднання вважається нормальним при -30, -40. Якщо ви побачите -140, то це означає дуже погане з’єднання, а якщо ще нижче, то його нема взагалі.

Також нещодавно стало відомо, який смартфон став кращим за Apple iPhone 13.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version