Home Новини сучасних технологій Названо основні відмінності між смартфонами Xiaomi Mi і Xiaomi Redmi

Названо основні відмінності між смартфонами Xiaomi Mi і Xiaomi Redmi

0

Напевно кожен власник смартфона, хоча б один раз чув щось про компанію Xiaomi, та їхні смартфони Mi. Окрім лінійки смартфонів Mi, Xiaomi випускають ще й смартфони під брендом Redmi, Poco та Black Shark. Якщо ви надумали купити собі смартфон від Xiaomi, або їхніх суббрендів, то вам варто знати їхні основні відмінності. Для прикладу, буде названо основні відмінності між смартфонами Xiomi Mi та Xiaomi Redmi.

Смартфони компанії Xiaomi справді якісні, навіть не дивлячись на їхню не найкращу репутацію в минулому. Причиною цього були дешеві смартфони з відповідними комплектуючими, але зараз, Xiaomi вийшли на абсолютно новий рівень і пропонують смартфони набагато кращої якості, за тими ж цінами.

Зараз же смартфони від Xiaomi, Redmi та інших суббрендів хвалять саме за їхнє співвідношення якості / ціни і в більшості випадків, ви ще й отримуєте вишуканий дизайн і це навіть в бюджетному сегменті. Тепер стосовно різниці між смартфонами Mi та Redmi.

Смартфони Xiaomi Redmi популярні саме через свою дешевизну і якість, тобто придбати будь-який смартфон Redmi можна навіть не відкладаючи на нього кошти. Також вони ціняться за те, що отримують хоч і не топові, але справді непогані характеристики та, в більшості випадків, великі дисплеї. В загальному, такі смартфони ідеально підходять для тих користувачів, яким непотрібно флагманські характеристики, а більше цікаво отримати дешевий смартфон, який прекрасно справлятиметься з поставленими задачами.

Крім цього, під брендом Redmi випускають ще й середньобюджетні смартфони, яскравим представником яких є Redmi Note. В цілому, Redmi захопили ринок ультрабюджетних, бюджетних і частково середньобюджетних смартфонів.

Тепер стосовно смартфонів Mi. Раніше Xiaomi випускали й дешеві смартфони MI, але багато чого змінилося і вони почали пропонувати середньобюджетні, субфлагманські та флагманські смартфони, які на порядок вище та потужніше від смартфонів відомих брендів. Крім цього, такі потужні смартфони ще й продаються дешевше, ніж в конкурентів, чим впевнено переманюють до себе ще більше і більше покупців.

Фактично, основна різниця між Mi та Redmi полягає саме в смартфонах в різних сегментах. Так само, свій сегмент займають і смартфони від Poco та Black Shark, які орієнтовані на субфлагманський та геймерський сегмент, відповідно.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version