Home Новини сучасних технологій Названо основні звички користувачів, через які вони переплачують за мобільний зв’язок

Названо основні звички користувачів, через які вони переплачують за мобільний зв’язок

0

Ще з початку цього року користувачі послугами мобільних операторів України активно скаржились на підвищення цін стосовно тарифних планів. З однієї сторони дані скарги були не безпідставними, так як підвищення цін не супроводжувалось покращенням якості зв’язку, з іншої сторони були й такі скарги, на які вплинути самі оператори не могли. І щодо останніх, то в даному випадку користувачі переплачували за мобільний зв’язок саме через свої звички. Давайте ж розглянемо сьогодні три основні звички, на які ви, ймовірно, не звертали уваги, які призводять до додаткових витрат на мобільний зв’язок.

  1. Даремні балачки. Тут мається на увазі велика кількість «пустих» розмов. З таким стикаються як жінки, так і чоловіки. Такі безпідставні розмови можуть тривати годинами, а користі від них немає ніякої. І основні витрати полягають не лише у втраті вашого часу, а й витрачанні додаткових коштів на такі розмови. Не всі встигають прослідкувати за своїми тарифними хвилинами чи мегабайтами, які при тривалих розмовах швидко закінчуються. Відповідно доводиться переплачувати.
  2. Відмова від живого спілкування. Практично продовження першого пункту, так як замість довгих розмов по телефону, краще цей час виділити для зустрічі з вашим співрозмовником вживу і поспілкуватись з ним. Це не лише допоможе вам приємніше провести час, а й зменшить додаткові витрати на стільниковий зв’язок.
  3. Телефонні дзвінки в авто, зокрема, коли ви знаходитись за кермом. Для початку це небезпечна затія, саме тому є система штрафів щодо розмов в авто без спеціальних гарнітур. Але навіть використання гарнітур все ж несе за собою небезпеку, так як пильність водія втрачається, а самі розмови можуть тривати досить довгий час, що також несе зайві витрати.

Отже, ці три пункти такі, з якими напевно стикались ми всі, проте не всі звертали на них увагу. Сьогодні, коли так мало живого спілкування, спробуйте замінити телефонні розмови на спілкування в живу. Таким чином ви не лише заощадите кошти на мобільному зв’язку, а й вдало проведе свій час.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version