Реклама

Названо популярні музичні плеєри минулого десятиліття, якими користувалися всі

Останні Новини

Аудіопрогравачі сьогодні продовжують втрачати свою популярність, так як більшість користувачів надають перевагу стрімінговим сервісам типу Spotify, Google Play Music, тощо. Звісно, такі сервіси не займають великої кількості пам’яті, тобто з ними немає необхідності завантажувати музику безпосередньо на пристрій. Проте, не дивлячись на це все, є користувачі, які продовжують користуватись музичними плеєрами і ми одні із них.

Плеєр, який встановлений на усіх наших пристроях – це AIMP. Ми використовуємо його настільки довго, що без нього уже ніяк). Та й декілька років тому він був один із найпопулярніших плеєрів, що виділявся своєю простотою у користуванні, можливістю змінювання оформлення, тощо. Сьогодні плеєр хоч і не такий популярний, але він продовжує функціонувати та отримувати оновлення, що не може не тішити. Нагадаємо, що перший його випуск відбувся у 2006 році.

Ще один плеєр, який не можна не згадати – WINAMP. Розпочав він свою роботу ще з 1997 року та розвивався до 2018 року. Зараз його розробки та оновлення припинені. Даний плеєр виділявся своєю потужністю та високою якістю відтворення.

Також можемо згадати і foobar2000. Даний плеєр в свій час отримав велику кількість користувачів через різноманітні функції та чудову якість відтворення музики. Перший його запуск відбувся у 2002 році, а останнє оновлення відбулось у квітні 2021 року.

А ви користуєтесь аудіопрогравачами? Можливо одним із вищезгаданих?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлені характеристики нового смартфону Oppo

Не так давно, на сайті сертифікацій TENAA, було помічено невідомий смартфон від Oppo. Сьогодні ж, ми уже знаємо, що...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -