Реклама

Названо правильні налаштування месенджера WhatsApp, які вбережуть вас від стеження і злому

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Оскільки останнім часом всі користувачі смартфонів активно перейшли на месенджери, логічно, що зловмисники та різноманітні хакери забажали отримати до них доступ. Причиною є те, що в особистих діалогах користувачів можна знайти велику кількість інформації, яку в подальшому можна використовувати для шантажу, для отримання доступу до банківських рахунків та до соціальних мереж. Враховуючи вищесказане, буде названо правильні налаштування месенджера WhatsApp, які вбережуть вас від стеження і злому.

Вмикаємо двохфакторну аутентифікацію

Першим кроком для захисту вашого акаунту, необхідно ввімкнути двохфакторну аутентифікацію. При її активації кожного разу прийдеться вводити шестизначний PIN-код. Таким чином, якщо хтось отримає доступ до вашого смартфона, то нічого страшного не станеться, оскільки він або вона не зможуть ввійти в нього.

Резервне копіювання

Наступним кроком стане вмикання резервного копіювання ваших повідомлень. В даному випадку є один важливий пункт - зберігати резервні копії на іншому пристрої, а не на своєму смартфоні або в хмарі. Найчастіше, всі особисті фотографії відомих людей розповсюджувалися саме через те, що їхні акаунти в хмарних сервісах зламували.

Архівування чатів

Наступним кроком стане архівування ваших переписок або ж чатів. Найперше це стосується ваших приватних чатів. Таким чином, вони будуть зникати із списку всіх чатів, їх не можна буде скопіювати і видалити. Крім цього, якщо хтось отримає доступ до смартфона і хтось із приватних чатів напише до вас, то з ним розпочнеться новий діалог, без прив’язки до минулого.

Вимикаємо фото профіля та геолокацію

Наступний крок - вимикання фото профіля та геолокації. Така можливість корисна не тільки тим, що запобігає свідомому злому акаунту, а й допомагає залишатися анонімним. Таким чином, до вас будуть менше додаватися в друзі і менше відправляти спаму.

Перевіряємо авторизовані пристрої

Також корисна річ, щоб перевірити з яких пристроїв відбувався вхід у ваш акаунт в месенджері. Перевіркою краще займатися декілька разів в місяць, щоб уникнути зайвих підглядань.

Ми назвали тільки основні методи захисту вашого акаунту в месенджері від злому зловмисниками, але на ділі, вам просто необхідно залишатися обачними при завантаженні додатків та файлів на ваш смартфон. Також не рекомендується передавати комусь свій смартфон, особливо незнайомим.

Також нещодавно стало відомо, який месенджер є кращим – Viber чи WhatsApp?

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Qualcomm презентують новий процесор середнього класу

Вчора ми писали, що Qualcomm готується до презентації нового датчика відбитків пальців, а сьогодні з'явилася інформація, що вони презентують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -