Home Новини сучасних технологій Названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram

Названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram

0

На сьогоднішній день Instagram є досить популярною інтернет спільнотою. Тут можна обмінюватися світлинами та відео. Однак є мінус. Щоб один користувач поділився фотографіями чи відео іншого користувача на своїй сторінці, необхідна спеціальна програма. Вибрати важко, тому що їх дуже багато. Але можна виділити кращі з них.

Reposter for Instagram: Download & Save

Перевагою є можливість виявлення посту користувача за допомогою використовуваних тегів. Можна поширити зараз чи пізніше. Програма дозволяє, скопіювавши URL-адресу, копіювати пост. Також Instagram відкривається прямо в програмі.

Для налаштувань поста пропонується багато швидких функцій. Можна видаляти або переміщати приписи та водяні знаки з оригіналу, користуватись редактором, дублювати підписи.

Можна намалювати, додати наклейку чи текст, обрізати зображення. При бажанні, зміни можна відмінити. Потім можна поділитись постом, зберегти чи зарепостити.

Недоліком є те, що кожного разу, відкриваючи пост у програмі, завантажуючи, обмінюючись чи користуючись різними опціями, спливатиме повідомлення з пропозицією оплати користування.

Цікаво: Facebook почне обмежувати користувачам доступ до Instagram.

Repost for Instagram – Regran

Перевагою є чотири безкоштовні режими, які з допомогою режиму спливаючого вікна пропонують зберегти, поділитися, опублікувати пізніше або розмістити сторіс в акаунті Instagram.
За допомогою режиму швидкого збереження фото, відео і пости швидко зберігаються і їх за бажанням можна опублікувати в себе на Instagram сторінці.

Для коректури тексту під фото чи відео можна змінити колір, шрифт і фон. Для самого зображення можна застосувати фільтр. З Regran можна навіть свій водяний знак розмістити.

Недоліком є те, що для розміщення поста з декількома відео чи фото, потрібно буде їх самостійно загружати з збереженого на гаджеті альбому програми.

Цікаво: Названо 6 причин, чому варто покинути Twitter і користуватися Instagram.

Reposta

Переваги в тому, що можна прямо в додатку скористатись можливістю поділитись посиланням. А ще відправити чи скопіювати посилання дозволяє швидкий набір інструкцій на головному меню програми.
Недоліком є те, що програма може лише поділитись інформацією поста, налаштувати його не вдасться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version