Реклама

Названо програми, які варто замінити, щоб смартфон запрацював швидше

Останні Новини

Усі користувачі смартфонами мають на них стандартний набір додатків. На жаль, деякі з них можуть гальмувати. Наприклад, YouTube, який є у всіх на протязі багатьох років, або популярний зараз TikTok. Ці програми часто уповільнюють роботу телефона, хоча не мали б. І сьогодні ми розповімо про вирішення цієї проблеми.

Хто знає, що таке Android Go Edition? Це операційна система для не сильно потужних телефонів. У них зазвичай оперативна пам'ять 1-2 Гб. Враховуючи це, програми, встановлені на дані смартфони, повинні бути теж підлаштовані під малий об'єм пам'яті. Такі додатки відносяться до категорій Go та Lite. Добре те, що ці програми можуть встановлювати власники будь-яких смартфонів, не залежно від того, чи слабенький він, чи дуже потужний. Додатки Go/Lite мають всі ті ж самі функції, що і їхні основні версії, відмінність лише в об'ємі пам'яті.

Цікаво: Названо 4 способи перевірки завантаженого додатку на смартфон

І так, які додатки можна вже встановити в Lite версії?
· Facebook. Ця програма займає на телефонах приблизно 56 Мб. А от Facebook Lite всього 1,5 Мб. Бачите різницю? Залишок пам'яті краще витратити на щось корисніше. Адже обидва додатки мають однакові функції, то для чого витрачати більше?
· TikTok Lite. Тут зручно те, що дана програма завжди займає однаково пам'яті. А якщо з часом і використовує більше, то можна очистити кеш або перезавантажити телефон і все, обсяг далі залишається не замінним.

Розробники, які випускають версії Go та Lite зобов'язані робити їх не гіршими, ніж основна версія додатку. Тому, усім є сенс змінити свої програми на ті, які займають менше пам'яті, тобто оптимізувати свій телефон. Після цього робота стане швидшою та якісною.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українцям запропонували альтернативу скандальному WhatsApp

Українцям запропонували альтернативу скандальному WhatsApp у вигляді трьох можливих месенджерів. Альтернатива зараз необхідна як ніколи, оскільки WhatsApp змінив свою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -