Home Новини сучасних технологій Названо причину, через яку не варто викидати поломану техніку

Названо причину, через яку не варто викидати поломану техніку

0

Коли наші ґаджети чи навіть побутова техніка виходить з ладу, зазвичай ми не знаємо куди її діти та просто викидаємо. Проте поломка техніки може бути абсолютно різною, відповідно її можна спробувати зремонтувати навіть дома. І це стосується тих людей, які не мають нічого спільного із ремонтом чи електронікою. Навіть якщо вам не вдасться зремонтувати певний пристрій, ви хоча б дізнаєтесь як він виглядає з середини, що також цікаво.

Розглянемо це на прикладі фену для волосся. Після падіння, наш домашній фен після ввімкнення починає пахнути паленим, дещо диміти та вимикається через кілька секунд такої роботи. При цьому він знову починає вмикатись після повного його охолодження. Просто викидати його було б досить банально, тому ви вирішили самостійно розібратись в проблемі з ним.

І так, для початку будь-яких ремонтних робіт із пристроями потрібно переконатись, що він вимкнений з розетки. Розібрати фен досить просто, так як конструкція там справді проста. Найперше варто перевірити кабель живлення, так як найчастіше поломки пов’язані саме з ним. Він може перетиснутись, тріснути чи повністю відірватись. Якщо брати до уваги нашу проблему, то задимлення та запах паленого пов’язаний із високою температурою. Тобто варто перевірити нагрівальний тен. Даний тен може бути просто забитий дрібним волоссям чи пилом. Таким чином, даний бруд та зібраний пил просто не давав нормально працювати тену в парі із вентилятором, внаслідок чого, гаряче повітря повністю не виходило назовні.

Загалом, прибравши все лишнє з тену та зібравши його, фен почав працювати без сторонніх запахів та звуків. Це справді було дивно, так як на такий результат ми не чекали, але покупка нового фену поки-що відкладається.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version