Home Новини сучасних технологій Названо причини, через які падає швидкість мобільного інтернету

Названо причини, через які падає швидкість мобільного інтернету

0

Можливо ви звертали увагу на те, що швидкість мобільного інтернету сильно падає і в таких випадках, користуватися ним практично неможливо. Ще гірше, коли швидкість падає при користуванні безлімітним мобільний інтернетом, який, за твердженням оператора, не повинен страждати від зниження швидкості. В більшості випадків всі вважають винуватцем мобільного оператора, але це не завжди так. Зараз же, буде названо причини, через які падає швидкість мобільного інтернету.

Покриття

Найчастішою причиною низької швидкості мобільного інтернету є покриття, а точніше його повна або часткова відсутність. В даному випадку, це провина мобільного оператора, через те, що він не покриває задану місцевість якісним зв’язком. Така проблема найчастіше зустрічається в гірських місцевостях, або в населених пунктах з малою кількістю населення. Операторам просто не вигідно покривати такі території якісною мережею, оскільки витрати не варті того прибутку, який вони отримають з кожного жителя такої місцевості.

Перешкоди

Також популярна причина низької швидкості мобільного інтернету. Зазвичай, причиною стають стіни із залізобетонної конструкції, підвальні приміщення і перешкоди у вигляді сусідніх багатоповерхівок (особливо, якщо стільникова вежа розміщується досить далеко).

Завантажена станція

Така проблема актуальна для жителів великих міст, оскільки на кожну стільникову вежу збільшується навантаження у вигляді підключених пристроїв із споживанням трафіку. Якщо така ситуація зустрічається досить часто, причиною може стати низька потужність станції. Особливо це стосується тих випадків, коли це відбувається регулярно в конкретні проміжки дня (ранок, обід і ввечері).

Роздача мобільного інтернету

Проблему низької швидкості мобільного інтернету можна зустріти навіть у тих користувачів, які використовують тарифний план із безлімітним інтернетом. Причиною може стати роздача мобільного інтернету на інші пристрої, оскільки мобільні оператори часто обмежуть швидкість передачі даних таким користувачам. Можливі варіанти, що вам обмежать швидкість до самої мінімальної (128 Кбіт / сек).

Закінчуються “необмежені” тарифні ГБ

Так, це болюча тема всіх тарифних планів з необмеженим мобільним інтернетом. В більшості випадків, оператори не акцентують увагу на умовному порозі використаних ГБ мобільного інтернету, оскільки так втрачається весь сенс безлімітного інтернету. Для різних операторів, можуть бути свої обмеження. Дле деяких це 40ГБ використаних даних, для інших 50ГБ і тому подібне.

Рекомендуємо ознайомитися з матеріалом, де названо причини обмеження безкоштовної роздачі мобільного інтернету в безлімітному тарифному плані.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.



NO COMMENTS

Exit mobile version