Реклама

Названо причини, чому рекомендується повністю закривати додатки на смартфоні

Останні Новини

Користуючись додатками на своїх смартфонах, в більшості випадків, ми просто згортаємо їх, а не закриваємо. Фахівці у сфері цифрових продуктів не рекомендують такий тип використання додатків і на це є дві основні причини. Перша — смартфон нагрівається, друга — розряджається акумулятор.

Так, просто згортання чи приховування додатків значно простіше, та й робимо ми це уже не задумуючись. Проте, все-таки варто закривати додатки повністю, так як окрім розряджання та ймовірного надлишкового нагрівання смартфону, такі додатки нагружають зайвий раз оперативну пам’ять, що може спричинити сповільнення роботи пристрою. Та й не всі додатки після повторного їх відкриття працюють коректно, деякі з них все ж потребують повного закриття та запуску знову.

Також нещодавно було названо додатки, які можуть нашкодити кожному Android – смартфону.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що потрібно знати про вимірювання артеріального тиску за допомогою смартфона?

Cучасні смартфони обладнані багатьма функціями, серед яких зараз користується популярністю можливість вимірювання артеріального тиску. Декілька відомих виробників вже пропонують...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -