Реклама

Названо причини, чому смартфон може пошкодитись під чохлом

Останні Новини

Після покупки нового смартфона всі швидко йдуть вибирати чохол та захисне скло до нього. Наприклад, чохол призначений для того, щоб корпус ніяк не пошкодився під час використання та падінь. На жаль, не завжди цей винахід допомагає зберегти початковий вигляд смартфона. Є багато випадків, коли люди жаліються, що побачили пошкодження на корпусі, хоча чохол ніколи не знімали. Такі випадки дійсно стаються і ми сьогодні назвемо причину чому.

Якщо ви купили чохол якісний, дорогий, спеціально під ваш телефон, це не гарантує того, що на корпусі не буде жодних пошкоджень у вигляді подряпин. Який би не був чохол та як би щільно не прилягав до смартфона, з часом ви все одно побачите, що телефон не виглядає абсолютно новим. Справа в тому, що під час користування, під чохол потрапляє різний пил та сміття. Пил не здатен пошкодити покриття телефону, його просто потрібно час від часу витирати, а от різне сміття може. Пісок, крихти та інші шматочки можуть легко потрапити під чохол коли телефон лежить в кишені чи сумці. Далі ви берете телефон у руки і тим самим створюєте тиск, все тверде сміття, яке знаходиться під чохлом починає переміщатись та створювати подряпити. Зрозуміло, що серйозних пошкоджень виникнути не повинно, але маленькі царапини буде видно точно.

Цікаво: Важливі факти про чохол на телефон, про які ніхто не знає

Що робити, щоб пошкоджень не відбувалось?
Тут є дві поради. Перша - очищення. Раз в певний час, приблизно в декілька тижнів, знімайте чохол та повністю його мийте. Це можна робити або просто водою, або водою із милом. Після очищення дайте йому висохнути та одягніть назад. Поки чохол сохне протріть і сам телефон, це потрібно робити сухою тряпкою або серветкою. Після повного очищення кладіть телефон лише на чисту поверхню, щоб перед одяганням чохла на нього знову не причепився мусор.
Друга порада - наклейка плівки. Можливо, не усі знають, але захисні плівки бувають не лише на екран телефона, але і на його корпус. Таким чином захисна плівка захистить від дрібних подряпин із-за потрапляння сміття, а чохол вже буде захищати від падінь та інших неприємних ситуацій.

Дотримуючись таких простих правил, можна надовго зберегти новий вигляд смартфона. На ньому не буде жодного пошкодження. Особливо це стосується моделей, де задня кришка глянцева або скляна.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы самые популярные среди украинцев бюджетные смартфоны

Стаття доступна українською...Смартфоны - это те гаджеты, которые сейчас очень популярны среди украинцев. С их помощью можно звонить, серфить...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -