Реклама

Названо середньобюджетний смартфон, якому позаздрять навіть флагмани

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Протягом останніх років, зустріти справді цікавий смартфон досить складно і це враховуючи той факт, що з кожним роком виходить все більше і більше нових смартфонів від різних брендів. Зараз більшість смартфонів мають схожі характеристики і найбільшою відмінністю серед них є співвідношення ціни-якості, де одні суттєво завищують ціну, а інші ставлять адекватні цінники. Так ось, серед всієї кількості представлених смартфонів, ми знайшли один досить цікавий, який виглядає цілком звичайним, але на ділі, він “втирає носа” багатьом конкурентам. Відповідно, зараз буде названо середньобюджетний смартфон, якому позаздрять навіть флагмани і цим смартфоном став Vivo V21.

Так, мова йде не про смартфони Xiaomi, Redmi, Realme, а саме про Vivо, оскільки вони випустили справді цікавий середньобюджетний смартфон із прихованими талантами.

Що ж в ньому є таке особливе? Ну, найперше це фронтальна камера, яка володіє розширенням 44 Мп з апертурою f / 2.0, тобто можна записувати 4K відео. Крім цього, фронталка отримала ще й подвійний спалах та оптичну стабілізацію, що справді вражає. Стосовно основної камери, то вона отримала розширення 64 Мп з апертурою f / 1.8. Інші камери (2 додаткові) представлено у вигляді 8Мп + 2Мп що цілком прийнятно для середньобюджетного сегменту.

Тепер стосовно продуктивності смартфона. Vivo V21 працює на процесорі MediaTek Helio 800U, який пропонує підключення до 5G. Крім цього, він працює в парі з 8 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті. Варто відмітити, що оперативну пам'ять та внутрішню можна розширити. Внутрішню пам’ять за допомогою microSD, а оперативку через виділення файлу підкачки об'ємом до 3 Гб.

Vivo V21 отримав 6,44-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю FullHD + та частотою оновлення 90 Гц, що також дуже добре, як для середньобюджетного рівня.

Автономність смартфона на стандартному рівні, оскільки він живиться від акумулятора 4000 мАг, який пропонує 1-1,5 дня автономної роботи. Навіть якщо він розрядиться раніше необхідного, то можна швидко підзарядити його зарядкою потужністю 33 Вт. Крім цього він отримав модуль NFC, Wi-Fi 5 та Bluetooth 5.1.

Що в цілому можна про нього сказати? Це смартфон, який ідеально підійде для любителів селфі, оскільки фронтальна камера тут на високому рівні. Геймери також можуть звернути на нього увагу, оскільки процесор MediaTek Helio 800U витримує серйозні навантаження. Придбати смартфон Vivo V21 можна за 14 тис грн за версію 8 Гб / 128 Гб. В даному випадку варто додатково придбати microSD, щоб розширити пам'ять до 256 Гб.

Також нещодавно стало відомо, що компанія Vivo розробляє смартфон в новому форм-факторі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо эффективный способ определения мощности смартфона

Стаття доступна українською...Как лучше выбрать себе более или менее мощный смартфон, который будет хорошо, быстро и плавно выполнять поставленные...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -