Home Новини сучасних технологій Названо шість кращих месенджерів для смартфона, які рекомендують кожному українцю

Названо шість кращих месенджерів для смартфона, які рекомендують кожному українцю

0

Останні декілька років, в Україні стали надзвичайно популярними месенджери, які потіснили традиційні sms – переписки та переписки у соціальних мережах. Якщо ви не використовуєте месенджери, але хотіли б, то ми вам в цьому зможемо допомогти. Зараз буде названо шість кращих месенджерів для смартфона, які рекомендують кожному українцю.

Telegram

Це один з найпопулярніших месенджерів у світі і велика кількість активних користувачів (понад 500 млн.) тому підтвердження. Месенджер Telegram продовжує розвиватися і отримувати все більше корисних функцій, які стануть в нагоді всім.
В месенджері дозволено стандартне текстове листування, голосове, відеодзвінки, групові бесіди. Також тут доступні Канали, де можна знайти багато цікавого. Він також вважається одним із найзахищеніших месенджерів.

Viber

Месенджер Viber займає лідируючу позицію в Україні і має найбільше активних користувачів. У Viber доступно практично все те, що є у Telegram.
В месенджері не влаштовує (особисто нас) :

стабільність роботи (досить часто не приходять сповіщення)
неможливість користуватися месенджером, якщо відсутня вільна пам’ять на смартфоні
при зміні пристрою, не зберігаються діалоги

Якщо не враховувати ці недоліки, то він ідеально підходить для щоденно використання.

Whatsapp

Ще один популярний месенджер, який зараз переживає не найкращий період (введення нової політики конфіденційності). Цей месенджер другий за популярністю серед українців і ним користуються як молодь, так і люди похилого віку. Це означає, що в нього простий інтерфейс, а значить він простий у користуванні.
Цей месенджер отримав всі стандартні функції, які необхідні для зручного листування із співрозмовниками та надійне шифрування.

Skype

Про Скайп напевно не знає тільки той, хто почав користуватися інтернетом 1-2 роки тому. Цей сервіс для відеозв’язку колись був надзвичайно популярним. Зараз він дещо втратив аудиторію, але це не робить його гіршим за інших.

Skype пропонує стандартне текстове листування, аудіо та відеодзвінки та шифрування. Стабільність роботи Skype останнім часом радує.

Signal

Для українського ринку це відносно новий месенджер, оскільки він більше орієнтований (був) під американську аудиторії. Після скандалів навколо WhatsApp, Signal розширився і різко збільшив кількість активних користувачів.

Месенджер пропонує всі ті самі функції, що і перша трійка нашого рейтингу. Крім того, варто відмітити, що криптографічне наскрізне шифрування від Signal використовують сервіси Facebook і Google.

В месенджері великий набір функцій, які пропонують захист конфіденційності, а саме зникаючі повідомлення, заборона скрінів в приватних чатах та багато іншого.

Threema

Головною особливістю цього месенджера є те, що для реєстрації непотрібно прив’язувати свій мобільний номер або електронну пошту, що вже ідеально для конфіденційності користувача.

Під час реєстрації ви отримаєте свій ідентифікатор і все. Ніякої персональної інформації більше не потрібно. Також варто відмітити, що Threema не зберігає ваших повідомлень (як відправлених, так і отриманих). На жаль (або ні) месенджер платний, але коштує він лише 3 долари.

Як бачите, вибір месенджерів надзвичайно великий і всі вони орієнтовані під різних користувачів — одним потрібен функціонал, іншим конфіденційність, третім практичність. Зараз месенджери доступні під будь-який смак.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version