Home Новини сучасних технологій Названо смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію MIUI на базі Android...

Названо смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію MIUI на базі Android 12

0

Тільки нещодавно ми публікували матеріал в якому було перераховано смартфони Xiaomi (та суббрендів), які отримають Android 12 та були перераховані смартфони, які, на жаль, не отримають нову версії Android. Сьогодні ж надійшла інформація і було названо смартфони Xiaomi, які вже тестують нову версію MIUI на базі Android 12.

Як повідомляється, деякі учасники програми Android 12 Beta, можуть протестувати на своїх смартфонах чисту версію Android. На даний момент відомо, що така можливість випала тільки власникам смартфонів Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11X Pro і Mi 11i.

А тепер стосовно фірмової оболонки MIUI на базі Android 12 і тут список смартфонів дещо більший і включає не тільки останні флагманські смартфони Mi 11 Pro і Ultra, а ще й Mi 10, 10 Pro і 10 Ultra, Mi 10T і 10T Pro, Redmi K30S Ultra.

На даний момент невідомо, яку версію MIUI варто очікувати, чи це буде MIUI 12.5 чи MIUI 13. Також нема відомостей про дату релізу.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version