Home Новини сучасних технологій Названо смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом

Названо смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом

0

Досить часті випадки, коли наш смартфон виводиться з ладу цілком неочікувано і, як завжди, в той момент, коли без телефона ніяк. В більшості випадків, всі ми не готові до непередбачуваних витрат, а саме покупки нового смартфона, оскільки така річ попередньо планується та закладається в власний (або сімейний) бюджет. Якби не було, але без смартфона залишатися не можна, але й дорогий купляти також не вийде. В даній ситуації, ми вам допоможемо з цією проблемою, а саме буде названо смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом. І так, знайомтеся з невеликим рейтингом смартфонів.

Redmi 9C

Це ультрабюджетний смартфон, який компанія Xiaomi представила не так давно. Він отримав великий дисплей (6.53 дюйма з HD +), 3 Гб оперативної та 64 Гб внутрішньої пам’яті, об'ємний акумулятор 5000 мАг, модуль NFC, чіп Helio G35, підтримку двох SIM. Також Redmi 9C отримав систему потрійних камер (13 Мп + 2 Мп + 2 Мп) та фронтальну камеру (5Мп). Як бачите, це цілком бюджетний смартфон із відповідними характеристиками та ціною, яка складає 2 800 грн.

Realme C21

Ще один яскравий представник ультрабюджетних смартфонів - Realme C21. Цей смартфон отримав непоганий дизайн. Крім цього, він також отримав великий дисплей (6.53 дюйма з HD +) , модуль NFC, акумулятор 5000 мА (бонусом швидка зарядка), чіп Helio G35, систему квадрокамер, 4 Гб оперативної та 64Гб внутрішньої пам’яті. Характеристики смартфона відповідають його ціні — 4200 грн.

Realme C3

Ще один представник ультрабюджетних смартфонів, в якого зараз неймовірна база користувачів. Цей смартфон також отримав модуль NFC, чіп Helio G70, 3 ГБ оперативної та 64Гб внутрішньої пам’яті, акумулятор на 5000 мАг, великий дисплей (6,5-дюймовий IPS) , потрійну систему камер (12 Мп + 2 Мп + 2 Мп) та фронтальну камеру (5 Мп) .

Також телефон отримав велику кількість шанувальників саме через свою ціну, а саме 3400 грн.

Galaxy A12

Без компанії Samsung не можна обійтися ні в одному сегменті, навіть в ультрабюджетному. На цей раз, компанія представила смартфон Galaxy A12, який можна вважати одним з найкращих в своєму сегменті. Смартфон отримав великий 6.5-дюймовий HD + дисплей, квадрокамеру (48 Мп + 5 Мп + 2 Мп + 2 Мп) та фронтальну на 8Мп, акумулятор ємністю 5000 мАг, чіп Helio P35, 3 Гб опертивної та 32 Гб внутрішньої пам'яті та модуль NFC. Придбати цей смартфон можна за 4200 грн.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version