Реклама

Названо спосіб підключення смартфона до маршрутизатора

Останні Новини

Якщо ви стикнулись із нестабільним Wi-Fi чи мобільними даними, а підключення до мережі на вашому смартфоні чи планшеті вам просто в даний момент необхідне, ви можете підключити свій ґаджет до маршрутизатора (чи модема) за допомогою кабелю Ethernet. Так, це справді можливо і доречно за певних умов, а знадобиться вам для цього лише спеціальний адаптер. Давайте детальніше.

Щодо адаптера, то його досить легко знайти в більшості інтернет-магазинів та спеціалізованих центрів. Якщо ви користуєтеся старшими моделями смартфонів, то вам знадобиться адаптер micro-USB-Ethernet, для нових моделей - USB-C-to-Ethernet, а для техніки Apple - адаптер Lightning-to-Ethernet .

Тепер стосовно налаштувань. Для налаштування пристроїв Android, iPhone та iPad, для початку потрібно перевірити свою операційну систему, так як вона повинна бути оновлена до Android 6.0 Marshmallow і новіших версій. Далі необхідно вимкнути мобільні дані та Wi-Fi-з’єднання. Спробуйте зайти в свій браузер для пошуку та переконайтесь, що з’єднання відсутнє.

Наступний крок – підключення кабелю Ethernet до маршрутизатора (чи модему) та підключення до нього вище згаданого адаптера Ethernet. А сам адаптер під’єднайте до свого ґаджета. Тепер оновіть сторінку свого браузера, вона повинна завантажитись. Це все, за допомогою цих простих кроків, при необхідності, ви можете підключити свій пристрій безпосередньо до маршрутизатора за допомогою кабелю Ethernet.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы три выгодные и надежные смартфоны, которые сегодня доступны на украинском рынке

Стаття доступна українською...Сразу к сути. Сейчас будут названы три выгодные и надежные смартфоны, которые сегодня доступны на украинском рынке....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -