Home Новини сучасних технологій Названо способи догляду за вашим браузером

Названо способи догляду за вашим браузером

0

Багато інформації розміщено про можливі причини повільної роботи смартфонів, а от про персональні комп’ютери ми все більше забуваємо. Проте комп’ютери також потребують певного догляду для стабільної роботи і сьогодні ми розглянемо одну з найпоширеніших причин «гальмування» вашого ПК і це браузер. Так як потрібно доглядати за браузером? Читайте далі.

Перше на що періодично варто звертати увагу – це кеш. Так як ми користуємось активно браузером та відвідуємо велику кількість сайтів, кеш потрібно перевіряти та видаляти. Зробити це можна в налаштуваннях вашого браузера.

Друге – завантажені файли. В даному випадку рекомендується перевіряти наповненість папки завантажень та періодично видаляти непотрібні вам файли, так як браузер має можливість аналізувати ці дані, відповідно впливати на швидкість майбутніх завантажень та загалом роботу комп’ютера.

Третє – відслідковуйте встановлені розширення чи доповнення. Велика кількість розширень значно сповільнює роботу браузера, а також певні доповнення можуть містити в собі вірусні програми, тому їх також час від часу рекомендується переглядати.

Ну і звісно, не варто відкривати одночасно велику кількість вкладок в браузері та, якщо це допустимо, використовуйте вкладку інкогніто, так як в даному випадку браузер не зберігає дані та історію, відповідно і працюватиме стабільніше. Також варто вимкнути push-повідомлення та при тривалій роботі в браузері перезавантажувати його хоча б раз в декілька годин.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version