Home Новини сучасних технологій Названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде краще за Android-флагмани

Названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде краще за Android-флагмани

0

Сьогоднішній матеріал знову стосується одвічного протистояння: iOS проти Android. Зараз мова не буде йти про те, що iOS краще Android, або навпаки, а поговоримо про очікувану новинку від Apple – iPhone 13. Якщо конкретніше, то зараз буде названо три причини, чому Apple iPhone 13 буде краще за Android-флагмани.

Так, тема справді складна, але будемо відвертими, Apple роблять все для того, щоб їхня продукція вважалася і була найкращою на ринку. Скажемо так, в них це виходить непогано, оскільки з маркетингом в них взагалі відсутні проблеми і всі iPhone купляють як гарячі пиріжки. Тепер стосовно iPhone 13 і причин його крутості в порівнянні з Android-смартфонами.

Причина №1. Новий процесор в Apple iPhone 13

Напевно це одна із найочікуваніших причин, чому він буде найпотужнішим смартфоном. iPhone 13 працюватиме від нового процесора A15 Bionic. Даний процесор буде представлено осінню 2021 року і його отримають всі смартфони із лінійки iPhone 13.

Цей процесор буде потужнішим за всі інші процесори, які вийдуть цього і наступного року. Попередні тести в бенчмарку Manhattan, який, на відміну від Geekbench або AnTuTu, заміряє максимальний показник FPS. Згідно з першими тестами прототипу iPhone 13, максимальний фпс складав 198. Після наступного запуску показники дещо змінилися і тепер складали 140-150 fps.

Так ось, за цим тестом, він перевершив навіть iPhone 12 Pro. Говорити про те, що він "випередив" всі Android-смартфони, навіть не будемо.

Причина 2. Відсутність конкурентів

Враховуючи першу причину, стає логічною і друга причина. Конкурентів, як таких, в Apple не буде, тому реліз в цьому місяці виглядає цілком закономірним. За попередніми чутками, презентація відбудеться 14 вересня, а за іншими даними - до кінця вересня.

Стосовно конкурентів, то в Apple все справді добре, оскільки справжніх конкурентів не буде ще до кінця цього року. Для прикладу, конкурентів від компанії Samsung не буде, оскільки вони відмовилися від лінійки смартфонів Galaxy Note, а нові смартфони S22 ми побачимо тільки в 2022 році. Стосовно смартфонів Z Flip 3 і Z Fold 3, то ці смартфони не для всіх і вибирати їх будуть тільки ті, хто бажає чогось нового. Конкурент від Xiaomi (Mi 12) також вийде в реліз тільки на початку 2022 року, а за інших виробників смартфонів навіть нема сенсу говорити, оскільки тягатися з Apple вони не будуть.

Причина 3. Технічні можливості iPhone 13

З кожним роком, компанія Apple покращує свої смартфони. На цей раз відомо, що автономність iPhone 13 покращиться в порівнянні з iPhone 12. Точні об'єми акумуляторів не розголошуються, але мова йде про збільшення акумулятора на 15-20%.

Окрім цього, датчик FaceID також зменшиться, що непогано відобразиться на вигляді смартфона. Також варто пригадати й новий режим камери - режим зйомки нічного неба.

Також повідомлялося, що ці смартфони отримують більш швидкі зарядки. І останнє - вартість iPhone 13 збережеться на рівні минулорічних iPhone 12 в день релізу. Apple намагається тримати цінник на одному рівні, без різких стрибків до верху.

Так ось, врахувавши ці причини, можна з впевненістю сказати, що iPhone 13 будуть кращими за всі Android-смартфони. Також варто нагадати, що не називали ще основні технічні характеристики iPhone 13, які також будуть вражаючими.

Також нещодавно було названо 5 найбільших загроз для смартфонів на Android та iOS.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version