Home Новини сучасних технологій Названо цікаві функції, які присутні у смартфонах в 2021 році

Названо цікаві функції, які присутні у смартфонах в 2021 році

0

В більшості випадків ми звикли до стандартних смартфонів із звичними та зрозумілими нам функціями. Зараз же буде названо цікаві функції, які присутні у смартфонах в 2021 році. З деякими ви уже можете бути знайомими, але користуються ними поки одиниці.

Перше – eSIM. Те, що сім-карти змінюються та щораз стають меншими знають точно всі, правда не всі ними користуються і сьогодні. Зокрема, я знаю кілька людей, які не міняли своєї сім-карти більше 10 років, хоча ми б не рекомендували цього робити. А от про використання eSIM, поки мови не йде. В Україні оператори мобільного зв’язку пропонують послуги використання eSIM, правда смартфонів з підтримкою електронних сім-карт не так багато. Проте враховуючи розвиток технологій, використання eSIM ставатиме все глобальнішим, та й переваг в такому типі карток є достатньо.

Друге - використання складеного екрану. Справді чудова функція, яка підійте тим, хто працює за допомогою смартфона, або ж проводить в ньому багато часу з іншими цілями. Окрім цього, ви отримуєте справді великий екран, який легко зможе поміститись в ваш одяг в складеному вигляді.

Третє – якість 4К та 8К. Флагманські смартфони сьогодні отримують потужні камери, які надають нам можливість записувати відео у відмінній якості, а також робити професійні знімки.

Четверте - 5G-технології. Даний стандарт зараз зустрічається на багатьох моделях смартфонів, і його використання повинне принести справді вражаючий досвід використання мережі. Правда в Україні даний стандарт доведеться чекати ще досить довго.

П’яте – водонепроникні корпуси та захист екрану. Зараз як ніколи все більше смартфонів отримують певний рівень захисту від води та пилу, і тут мова йде не про спеціальні смартфони, а про звичайні моделі для рядових користувачів. Таким чином збільшується термін служби смартфона та зменшується ймовірність його пошкодження. Щодо захисту екрану, то технологія Gorilla Glass, тобто покриття екрану стійким склом, також сьогодні зустрічається досить часто.

Також нещодавно було названо способи, якими віруси потрапляють на смартфони.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version