Home Новини сучасних технологій Названо українського мобільного оператора, який пропонує найшвидший мобільний інтернет

Названо українського мобільного оператора, який пропонує найшвидший мобільний інтернет

0

Названо українського мобільного оператора, який пропонує найшвидший мобільний інтернет. І це – Vodafone Україна. Згідно із дослідженнями, саме компанія Vodafone показала найвищу середню швидкість завантаження (29,38 Мбіт/c) та найвищу середню швидкість передачі (14,10 Мбіт/c) в Україні за друге півріччя 2020 року. Загальна середня швидкість мобільних мереж на території України становила 25 Мбіт/с у тому ж періоді.

Представники компанії Vodafone коментують такі хороші показники значними інвестиціями у розвиток і розширення покриття та ємнісного ресурсу LTE. Також компанія говорить про те, що в середньому український користувач використовує більше 5 Гб мобільного інтернету на місяць, а порівняно із минулим роком використання трафіку зросло у 1,4 рази. Загалом швидкість у мережі Водафон зросла на близько 32% за останній рік.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version