Home Новини сучасних технологій Названо всі переваги та недоліки смартфона Xiaomi Redmi 10

Названо всі переваги та недоліки смартфона Xiaomi Redmi 10

0

Смартфонів представлена неймовірна кількість і вибрати щось, справді якісне та за розумну ціну, досить складно. Сьогоднішній матеріал присвятимо останньому смартфону Xiaomi, а якщо конкретніше, то буде названо всі переваги та недоліки смартфона Xiaomi Redmi 10.

Зараз дуже багато таких великих телефонів, що їх неможливо тримати в руці. Ця історія не про Redmi 10. Він справді дуже зручний, не великий і не маленький. Усе на своєму місці. Цікаво, що сканер для відбитків пальців тепер розташований на кнопці включення. Тільки проблема в тому, що вона не завжди швидко реагує.

Далі поговоримо трохи про екран. В описі він дуже гарний. 6,5 дюймів, частота оновлення до 90 Гц та роздільна здатність 2400x1080 пікселів. Так як цей телефон не дорогий, це дуже хороші дані. Але коли починаєш користуватися цим телефоном, то розумієш, що мало контрасту в картинках. А якщо екран зробити максимум яскравим, в сонячну погоду можна нічого не побачити. Звичайно, в тіні чи коли хмари, все дуже добре видно.

Рекомендуємо: Xiaomi вирішили відмовитися від прошивки MIUI в деяких смартфонах.

На телефоні встановлена ​​операційна система Android 11, оболонка MIUI 12.5. Ця прошивка з великою кількістю функцій, які вам сподобаються. Української мови немає в телефоні.

Процесор тут стоїть Mediatek Helio G88. Через FullHD матрицю та частоту 90 Гц процесору важко працювати і це відчувається у використанні. Наприклад, під час гри телефон так перегрівся, що сам зробив екран трохи темнішим. Тобто таким чином він намагався охолонути. Найбільше нагрівається телефон у районі батареї. Якщо ви не збираєтеся грати в ігри, то ви не помітите нічого особливого у роботі. Так, є швидші телефони, але вони й дорожчі.

У цьому смартфоні є камера, яка вам сподобається. Вона тут 50 Мп. Знімає добре. Звичайно, якщо детально розглядати кожне фото можна побачити нюанси. Цифрової обробки мало. Відео знімається у FullHD, але стабілізації тут немає. Якщо говорити про ширококутну камеру 8 Мп, то вона тільки знімає і робить фото, більше тут нема чого додати. Наступні датчики це сенсор глибини та макро (обидва по 2 Мп). Передня камера непогано знімає, селфі зробите точно, але тільки при хорошому освітленні. Якщо темно, то фото буде не дуже якісним.

Поговоримо про стереосистему. Вона тут не ідеальна, але й непогана. У навушниках музика грає добре, це зможуть оцінити усі. При розмові чути добре з обох сторін, можна записувати розмову, але співрозмовник це бачитиме. Є інфрачервоний порт та радіо. Також можна безконтактно оплачувати все в магазині.

Батарея в телефоні на 5000 мАг. Її вистачить на день чи два, якщо не використовувати ігри та інші програми, які швидко садять батарею. Блок заряджає акумулятор приблизно за дві години.

Усі Redmi схожі між собою дизайном. Але в той же час кожен має якусь свою родзинку, яка його виділяє. Це може бути матовий корпус, градієнт, візерунок і т.д. Xiaomi Redmi 10 також є в оригінальному морському дизайні. Особливо круто він виглядає на сонці. Також ця модель телефону є у білому та сірому кольорі, для любителів класики.

Xiaomi Redmi 10 є на 4/64 Гб, 4/128 Гб, а на 6/128 Гб можна купити поки що тільки на AliExpress.

Видно, що телефон має і мінуси і плюси. Процесор посередній, камера не вразила якістю фото, екран теж міг би бути кращим. Проблема в тому, що ціна для смартфона трохи завищена і при необхідності, за такі гроші можна придбати дещо краший смартфон, навіть від Xiaomi та суббрендів.

Також нещодавно було названо актуальні мінуси та недоліки смартфонів Xiaomi в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version