Home Новини сучасних технологій Названо виробників, які робили найгарніші Android-смартфони в 2021 році

Названо виробників, які робили найгарніші Android-смартфони в 2021 році

0

Перед виробниками смартфонів стоїть непросте завдання, адже цільова аудиторія найрізноманітніша, тому врахувати побажання всіх і при цьому не ставити захмарні ціни може бути важко. Тим паче, що ціновий аспект для багатьох людей відіграє теж не малу роль. Отож, доводиться тримати баланс між вартістю смартфона та його наповненням.

Як не дивно, але ще одним важливим пунктом у виборі гаджету є його дизайн. Сучасним людям, які хочуть бути унікальними, важко обирати посеред десятків однакових смартфонів. Саме через це виробники часто змінюють зовнішні вигляди пристроїв та розташування камер. Таким чином краще видно різницю між Android-смартфонами.

Цікаво: Названо 4 бюджетні смартфони, які здивують своєю швидкістю роботи.

Напевно, ви теж під час вибору гаджету ставили перед собою питання, яка фірма виробляє найкращі смартфони. Найкращу визначити насправді важко, але можемо дізнатись найпопулярнішу і робити висновки з цієї інформації.

На першому місці Samsung Galaxy із результатом 30,6% голосів. Це пов’язано із постійними нововведеннями у їхні смартфони.

Друге місце займає Google з 28,30%. Серії Pixel 6 та Galaxy Z для користувачів є практично лідерами, особливо це стосується дизайну цих гаджетів. Однак ще залишається досить великий відсоток користувачів, для яких Google позаду інших компаній.

Третє місце в опитуванні віддали фірмі Sony, кінцевий результат якої 10,7%. Менше 10% отримали компанії OnePlus – 7,2%; Xiaomi – 5,9% та Huawei – 5,8%. Також у дослідженні участь брали Asus, Oppo, Vivo, Realme та Honor, за які загалом проголосувало 9,8% опитаних.

Також нещодавно було названо 4 смартфони, які будуть актуальні у майбутньому завдяки своїм перевагам.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version