Реклама

Називаю п’ять основних причин, чому варто позбутися месенджера WhatsApp

Останні Новини

Всі знають, що таке WhatsApp, адже це один з найпопулярніших меседжерів у всьому світі. Його випустили не так і давно, у 2009 році, і він дуже швидко набув популярності. Сталося це не через його мега круті функції, а просто через часте використання клієнтами. Але є певні причини, чому я видалив WhatsApp messenger зі свого смартфона і не пожалкував про це! Зараз я вам все поясню, адже впевнений, що багато кого це здивувало.

WhatsApp займає дуже багато пам'яті смартфона. Так, вам не здалося, одна картинка, фото чи відео може займати від 3 Гб до 5 Гб. Такі розміри не завжди під силу і смартфону, який має пам'ять навіть розміром у 128 Гб. Якщо постійно використовувати цей messenger , то велику кількість пам'яті гаджета буде заповнена фото чи картинками, або ж якимись певними документами, які вам надсилають інші користувачі. А от чистити їх уже хоч і просто, але занадто довго через те, що WhatsApp зберігає все у спеціальному сховищі, і ви дарма втрачатимете ваш дорогоцінний час. Якщо цього вам не достатньо для того, щоб видалити месенджер, то ось ще одна причина навіщо варто так зробити!

Цікаво: Усе про WhatsApp, чого раніше ви могли не знати.

Через те, що WhatsApp messenger найчастіше використовують люди старшого віку, або ж пенсіонери, до нас часто надходять непотрібні листівки або відео на кшталт "гарного дня" чи "зі святом працівників" і тому подібне. Звісно ж в цьому немає нічого поганого, але це дуже засмічує пам'ять вашого смартфона і має відволікаючі дії. Як на мене, це теж досить вагома причина для того, щоб позбутися WhatsApp messenger.

Ще одна причина криється в незручності редагування повідомлення. Як ви вже 100% помітили, що виправити повідомлення у WhatsApp неможливо. А щоб видалити повідомлення і у себе, і у того кому надсилаєте, надається лише одна година, після вже нічого неможливо видалити. Всі ми люди, і можемо допускати певні помилки, особливо незручно виходить якщо це відбувається під час важливого ділового листування. Viber та Telegram давно вже виправились і встановили таку функцію як виправлення повідомлень, це досить зручно.

Бувають ситуації коли деякі файли можна подивитися тільки через комп'ютер або ж ноутбук, здавалося б нічого складного, але є один значний мінус! Який саме? Без підключеного інтернету на смартфоні вам не вдасться зайти на сайт. Аналогічно, якщо ви раптом втратили смартфон, чи він просто зламався, або ж сталася будь-яка інша причина, то увімкнути WhatsApp на комп'ютері не вдасться. Це також є не дуже зручно, та коректно в деяких ситуаціях.

WhatsApp messenger має ще один недолік, і як на мене самий вагомий, це обмежений розмір файлів які надсилаються. В цьому меседжері встановлено обмеження по відео від 90 секунд до 3 хвилин. В наш час це дуже не продумано, адже якщо скидати відео з якогось концерту чи дня народження, або ж просто ділової аудієнції, доведеться або обрізати його, або ж пропустити під час знімання певні деталі, які могли б бути корисні. Погодьтеся, що WhatsApp відстає по функціях своїм конкурентам, і не йде в ногу з сучасними технологіями.

Цікаво: WhatsApp та Viber: як правильно читаються назви месенджерів.

Отже, видалити чи залишити цей мессенджер на своєму смартфоні тільки ваш вибір! Свій я зробив і жодного разу не пошкодував, адже я навів вам п'ять основних причин мого вчинку. Давайте розумно використовувати пам'ять свого пристрою, тоді не виникне ніяких проблем!

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відкриття рахунку для підприємця в ПриватБанку

Фізичним особам - підприємцям для здійснення своєї комерційної діяльності, необхідно мати поточний рахунок у банку. Це необхідно для отримання...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -