Home Новини сучасних технологій Негативні відгуки в сторону оператора зв’язку Lycamobile лише зростають

Негативні відгуки в сторону оператора зв’язку Lycamobile лише зростають

0

Оператор мобільного зв’язку Lycamobile на українському ринку відомий своїми дешевими тарифними планами (детальніше за посиланням). Він би міг скласти справді гідну конкуренцію всім нам відомим операторам Kyivstar, Lifecell та Vodafone. Але останні декілька місяців негативні відгуки  в сторону оператора зв’язку Lycamobile лише зростають. Дивує те, що більшість користувачів стикаються з однією і тією самою проблемою – отриманням сім-карти.

Для отримання сім-карти оператора Lycamobile її потрібно замовити на їхньому сайті. Доставка можлива Новою поштою та час очікування становить всього декілька днів. Більшість користувачів стикаються з тим, що картку не відправляють протягом 3-7 днів. А очікувати на неї приходиться більше 2 тижнів, а в деяких випадках і більше місяця. І це за умови постійного звернення до тех. підтримки, тобто нагадуючи про себе. Але це ще не все.

Негативні відгуки в сторону оператора зв’язку Lycamobile лише зростають

Найнеприємнішим є те, що якщо ви при замовленні сім-карти закидаєте зразу на баланс кошти, є велика ймовірність, що їх там не буде. Користувачі скаржаться на те, що гроші з балансу за відповідний тариф списані, а тариф не підключений. Звернення на електронну адресу чи до тех. підтримки оператора результатів не дають, кошти ніхто не повертає і не дає чіткої відповіді чому їх списали.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version