Home Новини сучасних технологій Нова портативна колонка JBL Go 3 чи мило на мотузці?

Нова портативна колонка JBL Go 3 чи мило на мотузці?

0

Найпопулярніший кишеньковий динамік JBL названий так, щоб викликати заклик до дії – вийти і шукати пригод. Однак, подивившись на останню версію, JBL Go 3, ми хочемо вирушити в душ; це справді схоже на мило на мотузці.

Як ви можете бачити вище, наш червоний зразок (Go 3 доступний у восьми кольорових кольорах) - це більше червоно-рум’яна суміш/ Незважаючи на те, що його розміри та схожість з шматком мила розміщують його прямо на території Go, Go 3, очевидно, переглянув проект попереднього Go 2 .

Нова портативна колонка JBL Go 3 чи мило на мотузці?

Збірка

Зараз металева решітка тепер вкрита тканиною. Хоча це все ще невеликий динамік, він майже на 1 см товщий, на 30 г важший і має більш округлу форму.

Тепер він має петлю на лівій стороні, коли дивиться на фірмовий стиль, що є корисним доповненням, незважаючи на те, що вона не може розтягнутись або від’єднатися. Біля неї ви знайдете зарядний порт USB-C, якому більше не потрібна кришка, щоб мати рівень захисту IP67 від потрапляння пилу та води.

Зверху пристрою розташовані три приємно тактильні регулятори відтворення / паузи та регулювання гучності, а на правій панелі є кругова кнопка живлення, кнопка сполучення Bluetooth та світлодіодний індикатор. Світлодіодне світло Go 2 виблискувало з решітки, щоб повідомити, що він увімкнений, але його тут вже немає.

Нижня панель і нижня сторона блоку також отримали нові гумові посилювальні панелі, що дозволяє розмістити його рівно або поставити в портретному або альбомному режимі. 3,5-міліметрового порту Go 2 для дротового прослуховування та мікрофона для гучномовців більше немає в Go 3, але ми насправді не сумуємо за ними в такому маленькому та портативному дизайні.

Особливості

Go 3 оснащений Bluetooth 5.1 замість 4.1, а також максимальною вихідною потужністю 4.2 Вт, ніж 3 Вт у Go 2. Однак одна специфікація, яка не змінилася, - це час автономної роботи. Повна зарядка займає 2,5 години, і ви все одно можете отримати від неї лише п’ять годин відтворення за один раз. Це було недоліком, коли ми розглядали попередню модель, і прикро, що JBL не зміг виділити трохи більше витривалості в цьому оновленні.

Досі немає підтримки програми, тому підключення PartyBoost до інших колонок JBL неможливе, а також не можна поєднати два Go 3 в моно або стерео режимі. За такої ціни, можливо, нерозумно очікувати таких функцій, але знову ж таки, доступний Tribit Stormbox Micro може створити моно- або стереопару, і ця п’ятизіркова модель також може похвалитися мікрофоном і вісьмома годинами відтворення при повному заряді.

Звук

Ми раді деяким вдосконаленням у звуковідділі, пам’ятайте.  JBL не розголошував жодної інформації про динамік під капотом, але цілком можливо, що додаткова потужність та реконструйований дизайн можуть бути віднесені до більш інтегрованого, округленого, збалансованого звуку над JBL Go 2. 

Вокал є центральним, але не таким, як у моделі другого покоління. Вертикальні басові уривки також вагоміші та ефектніші у прямому порівнянні. Ви також отримаєте більше обсягу від нового Go 3. Прокрутіть його майже до максимуму, і він легко заповните звуком вашу вітальню чи кухню. 

Вирок

Якщо ви маєте справу з п’ятигодинною батареєю та тривалим часом зарядки, вам не потрібен мікрофон для гучномовців, і ви готові пропустити деякі незначні занепокоєння щодо якості збірки, JBL Go 3 звучить приємно та напрочуд голосно за свої гроші. 

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version