Home Новини сучасних технологій Новенькі смартфони Xiaomi Mi 11 мають першу серйозну проблему

Новенькі смартфони Xiaomi Mi 11 мають першу серйозну проблему

0

Флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 надійшов у продаж в Китаї 1 січня і відразу став суперхітом – всього за 5 хвилин було куплено 350 тисяч апаратів. Однак тепер почали розкриватися «підводні камені». Сьогодні стало відомо, що новенькі смартфони Xiaomi Mi 11 мають першу серйозну проблему.

Користувачі почали скаржитися, на дивну поведінку смартфона при зарядці. Проблеми викликає зарядний пристрій більш потужний, ніж той, що йде в комплекті, але теж випускається Xiaomi. При підключенні до Xiaomi Mi 65W GaN Fast Charger смартфон йде в нескінченний цикл перезавантаження. Проблема присутня, як мінімум, в стабільній версії MIUI 12.0.12, з якою смартфон поставляється. На щастя, як тільки зарядний пристрій відключають, смартфон повертається до нормальної роботи.

Глава відділу програмного забезпечення Xiaomi Чжан Гоцюань (Zhang Guoquan) повідомив у соціальній мережі Weibo, що інженери компанії вже розслідують проблему. Джерелом, судячи з усього став конфлікт в протоколах зарядки. Виправлення зараз тестується і має бути випущено «якомога швидше».

Нагадаємо, Xiaomi Mi 11 став перим смартфоном, який можна купити як із зарядним пристроєм в комплекті, так і без нього. Як показала практика, зарядка в комплекті зі смартфоном користувачам дуже навіть потрібна - лише 6% користувачів вибрали варіант без зарядного пристрою в комплекті. Правда, деякі покупці скористалися щедрою пропозицією - замовили спеціальний комплект Xiaomi Mi 11 із зарядним пристроєм за ціною звичайного видання, а потім повернули смартфон, залишивши собі зарядний пристрій на основі нітриду галію потужністю 55 Вт, отримане, в результаті, за копійки.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.


Exit mobile version