Реклама

Новий монітор від Samsung для справжніх професіоналів

Останні Новини

Компанія Samsung нещодавно випустила монітор, який призначений для справжніх професіналів в творчій сфері. Він називається Samsung ViewFinity S8. Детальні характеристики можна прочитати нижче в статті.

Монітор Samsung ViewFinity S8 розрахований на професіоналів, у яких робота пов'язана із творчістю. Саме вони зможуть в повному обсязі оцінити усі функції та якість нового пристрою від корейського бренду. Отож, монітор Samsung ViewFinity S8 отримав дисплей IPS з підтримкою UHD - 3840*2160 пікселів та VESA Display HDR 600. Окрім цього він має сертифікат Pantone. Монітор можна придбати у двох розмірах: 32 дюйми та 27.

Цікаво: Що таке Samsung Free і як його відключити на смартфоні

Величезною перевагою є те, що виготовлення цього монітору зберігає навколишнє середовще, а саме водне, від забруднення. Виробники його створюють із переробленого пластику, який знайшли в океані. Усі розуміють, наскільки він шкодить усім, хто населяє океан. Завдяки цьому, Samsung ViewFinity S8 перший в світі монітор, який не має бліків, тому сертифікований UL.

Монітор можна підключити за допомогою кабелю USB Typ-C, який передає дані зі швидкістю 10 Гбіт/с та підтримує швидкісну зарядку потужністю 90 Вт. Розробники врахували, що цей новий присрій розрахований на професіоналів, тому Samsung ViewFinity S8 має док-станцію "все в одному" для комп'ютерів та ноутбуків.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Meizu повертається з новим ультрабюджетним смартфоном

Якщо ви стежите за випуском нових смартфонів від провідних компаній, то могли звернути увагу на те, що за останні...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -